KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

ATSO ve ATB’den İnceleme Ziyaretleri

ATSO ve ATB’den İnceleme Ziyaretleri

29 Haziran 2015 Saat: 18:25
ATSO ve ATB’den İnceleme Ziyaretleri
ATSO ve ATB’den İnceleme Ziyaretleri
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Meclis Başkanı Şenol Ürgüp, Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Akhisar Tcaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Eren’den oluşan heyet Akhisar Zeytinliova Mahallesi, Bergama ve Soma’da ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Heyet ilk olarak Zeytinliova Mahallesinde yapımı sürerken yarım kalan arıtma tesisinde incelemelerde bulundu. Zeytinliova Mahallesinde heyeti zeytin üreticileri ve halk karşıladı. Arıtma tesisinde yapılan incelemeden sonra üreticilerle istişare toplantısı yapıldı. Üreticiler arıtma tesisinin biran önce tamamlanmasını ve faliyete geçmesini istedi. Karşılıklı istek, öneri ve yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyet daha sonra ATSO, ATB ve üyelerinin Zeytin Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde ortaklaşa yapmayı planladığı prina tesisinin benzerinin bulunduğu Bergama’daki tesise ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette tesisin kuruluş ve üretim aşamaları değerlendirildi. Bergama’daki tesisin çalışma şekli oradaki personel tarafından heyete aktarıldı. Gerekli makine ve tesisatlar incelendi.

Heyet dönüşte Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ile Soma Darkale Köyünü ziyaret etti. Buradaki ziyaretten sonra heyet kendi arasında günün değerlendirmesini ve izlenecek yol haritası hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Heyet hep birlikte Keskinoğlu Şirketler grubunun organize ettiği iftar programına katılıp yoğun ve verimli geçen bir günü sonlandırdı.

Ziyaretler ve iftar sonrası bir açıklama yapan ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz ‘’Bugün Sayın Valimizle birlikte çok yararlı ziyaretler yaptık. Zeytinliova’da başlanan ve yarım kalan arıtma tesisi konusunda, Odamız, Borsamız ve üyelerimizle birlikte kurmayı planladığımız prina fabrikası hakkında ilk ağızdan bilgiler aldık. Aldığımız bu bilgilerin yapacağımız çalışmalarda bize ışık tutacağına ve daha çabuk yol almamızı sağlayacağına inanıyorum’’ dedi.

Akhisar Haber - Köroğlu Giyim

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız