KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Av. Osman Oktay, MHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

Av. Osman Oktay, MHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

4 Mart 2015 Saat: 17:26
Av. Osman Oktay, MHP’den Aday Adaylığını Açıkladı
Av. Osman Oktay, MHP’den Aday Adaylığını Açıkladı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Fayton Hotel

7 Haziran 2015’te yapılacak Genel Seçimler öncesi Akhisarlı Avukat Osman Oktay, Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Manisa Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Akhisar MHP İlçe Teşkilatında yapılan basın açıklamasına ilçe başkanı İbrahim Uğurlu, yönetim kurulu üyeleri, aday adayı Ali İhsan Özkan ve birçok partili katıldı. Açıklama öncesi Oktay, kadın üyelere karanfil dağıtarak destekleri için teşekkürlerini iletti.
Av. Osman Oktay konuşmasında;  “Ülkemiz ve milletimiz çok zor günler geçirmektedir. Milli onur ayaklar altına alınmış durumda. Aziz vatanımızın bir çok yerinde ay yıldızlı bayrağımız indirilerek yerine PKK paçavraları asılmaktadır. İktidar ise Kamu güvenliğini sağlayabilmek için terör örgütü canisinden medet ummaktadır. Milletimizin dini duygularını istismar ederek iktidara gelenler sırf siyasi hırs uğruna milletimizi birbirine düşman etmektedir.
Böyle bir ortamda Milliyetci, Muhafazakar bir kardeşiniz olarak daha fazla sessiz kalamazdım.
Türk Milletine şu an içine düştüğümüz durumu kapı kapı dolaşarak milletimize anlatmak için MHP den aday adayı oldum.
Mensubu olmaktan gurur duyduğum ve inandığım davanın tek siyası temsilcisi olan MHP’de, Şükürler olsun ki hiçbir dönemde şurada burada olmadan davama ve partime dolayısıyla ülkeme ve milletime her zaman bir nefer olarak hizmet ettim. Yaşadığım şehirde  gerek ocaklarda, gerek sivil toplum örgütlerinde, Belediye meclis üyeliği ve gerekse Partimde yöneticilik görevlerinde bulunduğum sürece çizgimden hiç sapmadan görev yaptım. Elimden geldiğince işsize iş , aşsıza aş olmaya, derdi olana derman olmaya çalıştım.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde aziz milletimin ve şerefli Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için milletime, ülkeme,  Manisa’ya, en ücra mahalleme kadar hizmet ulaştırıp, daha uygar, daha özgür, daha zengin bir Türkiye için Çağdaş muasır medeniyetler seviyesinde olmasını arzuladığım milletim için, bu ülkenin ve bu şehrin hizmetkarı olmak için, karınca misali ağzımla su taşıyarak safımı belli etmek için MİLLİYETCİ HARAKET PARTİSİ Manisa millet vekili aday adayıyım.
Ben  Akhisar da doğdum, burada büyüdüm, burada okudum ve  Akhisar da yaşıyorum. Bu nedenle konu Manisa  ve Akhisar olunca gerisi teferruattır.
İlimizin en önemli sorunlarının başında eğitim, işsizlik ve tarım gelmektedir. Bu sorunları her zaman gündeme taşıyacağım.
Bu vesile ile tüm milletimize sesleniyorum. Zaman ayrılık, dargınlık günü değildir. Ortak kaygımız Vatan ve milli birliktir.. Ülkesini seven bütün muhafazakar milliyetçiler MHP de toplanmalıdır.
Rabbim adaylık sürecini, Eğer ilimize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapacaksak tamamına erdirsin. Bu vesile ile hepinize saygılar sunar, iyi günler dilerim.”dedi.



Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız