KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Bakkallar Odası, CHP’yi Ziyaret Etti

Bakkallar Odası, CHP’yi Ziyaret Etti

1 Nisan 2015 Saat: 11:36
Bakkallar Odası, CHP’yi Ziyaret Etti
Bakkallar Odası, CHP’yi Ziyaret Etti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkalına atanan İsmail Şahin ve ekibi Akhisar Bakkallar Odasını konuk etti.

Akhisar Bakkalları Odası Başkanı Zafer Kara ve Ekibi 29 Martta yapılan ön seçimde Akhisar’dan bir aday çıkmadı ama 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi başarılar diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Şahin; Öncelikle Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Pazar günü yapılan önseçimde Akhisarlı arkadaşlarımız başarısız oldular. Gönül isterdi ki parlamentoya çok sayıda arkadaşımız girsin. Bende 3 dönem aday oldum ama olmadımı olmuyor. Her partide gerektiriyor olabilir ama bizde ki önseçimler çok yoğun çalışma gerektiriyor. Önseçime katılan aday adaylarının çok ciddi farklılıklar yaratması gerekiyor. Bu konuyu açacak olursak, kimisi çok ciddi anlamda hatiptir yani mikrofonu kaptığı anda insanların yüreğini titretir, kimisinin mesleği ile farklılığı vardır, kimisinin cebi doludur bu da farklılık yaratır, işte bu farklılıklar aday adaylarının öne çıkmasını sağlıyor. Bu Süreç çok büyük organizasyon gerektiriyor. Seçim, bütün Türkiye’de de Manisa’da da eşittir para demektir. Akhisarlı arkadaşlarımız sanırım bir noktada hata yaptılar ama biz parti olarak her birine eşit davrandık. Akhisar’dan partimizden bir kişinin parlamentoya gidecek olması hem bizim hem de Akhisar için faydalı olacaktır. Bakan Düzeyinde birinin parlamentoya girmesi gerçekten güzel olurdu. Bugün, A partisi B Partisi Parlamentoya birini göndermiş ancak Bakan düzeyinde kimseyi gönderememiş. Bir Bakan önce Aslan payını kendi ilini ilçesine ayırıyor, benim ilim ilçem diyor. Mesela Bülent Arınç Manisa’ya yapmıştır belki bir şeyler ama Akhisar’a pek elle tutulur bir şeyler yapılmadı. Bir şeyler elbette yapıldı ancak çokta önemli şeyler değildi.

Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara: Öncelikle hayırlısı olsun göreviniz, Allah Kolaylık versin. Geçtiğimiz Pazar günü bir önseçim geçirdiniz parti olarak, Akhisar’dan bir ismin listede olmayışı bizleri şaşırttı. Hem sohbet edelim, hem hayırlı olsun diyelim diyerek sizleri ziyarete geldik.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız