KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Balıkesirliler Derneği 3. Yılını Kutladı

Balıkesirliler Derneği 3. Yılını Kutladı

11 Ekim 2014 Saat: 14:29
Balıkesirliler Derneği 3. Yılını Kutladı
Balıkesirliler Derneği 3. Yılını Kutladı
DAYIOĞLU KASABI

10 Ekim 2011 tarihinde faaliyete geçen Akhisar Balıkesirliler Derneği, kuruluşunun 3. kuruluş yıldönümünü Kurtuluş Düğün salonunda düzenlediği muhteşem bir gece ile kutladı. Dernek Başkanı Mustafa Dağlar ve Yönetim kurulu arkadaşları geceye katılan davetli ve misafirleri kapıda karşıladılar.     

Balıkesirliler Derneği Üyesi Fatma Yıldız'ın sunuculuğunu yaptığı gecede konuşan Dernek başkanı Mustafa Dağlar şunları söyledi.

Mustafa Dağlar;" 10-10-2011 yılında kurduğumuz derneğimiz bugün 3. yılını kutladığımız programımıza hoş geldiniz. Her yıl kutladığımız 10 Ekim Dünya Balıkesirliler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz gecemize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Derneğimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen öncelikle tüm üyelerimize ve Yönetim Kurulumuza, Denetleme Kurulumuza, Kadın Kollarımıza ve Gençlik Kolları başkanımıza teşekkür ederim. Siz değerli davetlilerimiz gecemize katılarak bizleri onurlandırdınız diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra Akhisar Balıkesirliler Derneğinin hazırladığı pastayı Dernek başkanı Mustafa Dağlar ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte daha nice yıllara diyerek pastayı kestiler.

Gecede Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Müzik ekibi ve sanatçıları sahne aldı. Akhisar Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Dursunbey İlçesi Yöresel ekiplerinden Kerim Mutofoğlu ve ekibi ve Sındırgı Belediyesi Yayla bayır Folklor Ekibi gösterileriyle gecede coşkulu anlar yaşandı.

Akhisar Balıkesirliler Derneği, kuruluşunun 3. kuruluş yıldönümünü kutlama gecesine AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş, Akhisar belediye başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe başkanı İsmail Fikirli ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet partisi İlçe başkanı Fikret Aysu ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurumlular Derneği Başkanı İrfan Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Bayburtlular Derneği Başkanı Aydan Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri, Karadenizliler dernek başkanı Nurettin Koçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Balıkesirliler Derneği başkanı İsa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Kent Konseyi Başkanı İsmail Önay, Soma Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Derneği Başkanı İrfan Atik ve yönetim kurulu üyeleri ve Balıkesirliler katıldı.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız