KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Ballıca ve Zeytinliova’da MHP’ye Sevgi Seli

Ballıca ve Zeytinliova’da MHP’ye Sevgi Seli

21 Mayıs 2015 Saat: 14:15
Ballıca ve Zeytinliova’da MHP’ye Sevgi Seli
Ballıca ve Zeytinliova’da MHP’ye Sevgi Seli
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Yaklaşan genel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Manisa Milletvekili Adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Akhisar’ın Ballıca ve Zeytinliova Mahallelerini ziyaret etti. İki mahallede de büyük ilgiyle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün ve MHP’li Adaylar, Ballıca’da Mustafa Kındıroğlu isimli bir vatandaşın davetini geri çevirmeyip evine konuk olarak yemek molası verdiler.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun ve Osman Oktay ile birlikte Akhisar’ın Ballıca ve Zeytinliova Mahallelerini ziyaret etti. İlk ziyaret Ballıca’ya yapıldı. Buraya gelişlerinde mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün ve MHP’li adaylar, Mustafa Kındıroğlu isimli bir vatandaşın davetini geri çevirmeyip evine konuk oldular. Burada hazırlanan yer sofrasında hep birlikte yemek yiyen Başkan Ergün ve beraberindekiler daha sonra mahallede bulunan kahvehaneleri gezerek vatandaşları selamladılar. Başkan Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Adayları Ballıca ziyaretinin ardından Zeytinliova’ya hareket etti. Yol güzergâhında bulunan Bünyaniosmaniye’de vatandaşlar seçim otobüsünün önünü keserek Başkan Ergün ve adaylara tezahüratlarda bulundu. Otobüsten inen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun ve Osman Oktay vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet etti.

Zeytinliova’da Coşkulu Karşılama

MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun ve Osman Oktay ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Zeytinliova’ya gelişlerinde büyük ilgi ve coşkuyla karşılandılar. Mahalle sakinleri ve partilileri selamlayan Başkan Ergün ve beraberindekiler daha sonra mahallede bulunan kahvehaneleri gezdiler.

Başkan Ergün, “Adaylarımızın Hepsine Kefilim”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra mahalle meydanında bir konuşma yaptı. Beraberinde bulunan adayları tanıtan Başkan Ergün, adayların hepsine kefil olduğunu belirterek, “Şu an itibariyle dördü geçtik, Allah’ın izniyle beşi zorluyoruz. İnşallah adaylarımızı seçerek, Ankara’ya göndereceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Ergün, 2014 yerel seçimlerinde kendisine bu makamı layık gören Manisalılara da teşekkür ederek, “Bana oy vermiş, vermemiş bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

17 İlçeye Eşit Hizmet

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan dönemde ayrım yapmadan her noktaya eşit hizmet ulaştırdıklarını belirterek, “Şimdi bu hizmetleri 17 ilçeye eşit şekilde ulaştırma zamanı geldi. Bize oy vermiş vermemiş, kazanmışız ve veya kaybetmişiz. Buna bakmadan hangi eksiklikler varsa kararlılıkla üzerine giderek halkımıza en güzel hizmeti vereceğiz” diye konuştu.

İl Bütününde bin 800 Kilometre Asfaltlama Yapılacak

Geçtiğimiz dönemde İl Özel İdare’nin Manisa’da bir yıl için asfaltlamaya 14 Milyon TL bütçe ayırdığını hatırlatan Başkan Ergün, “Biz şu anda bunun için 95 Milyon TL bütçe ayırdık. İhalesi yapıldı. Bin 600 kilometre stabilize, 200 kilometre sıcak asfaltlama olmak üzere il genelinde toplam bin 800 kilometre yolu asfaltlayacağız. Akhisar’da da 75 kilometre asfaltlama planımız var. Tabi bu kendi şantiyemizin yapacağı çalışmaların dışında kalıyor. Yine geçtiğimiz dönemde Ballıca, Zeytinliova arasındaki iki kilometrelik yolun asfaltını yaptık. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

Zeytinliova’nın Sorunu Arıtma

Zeytinliova’nın arıtma sorununu da bildiklerini sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Burada daha önce bir çalışma yapılmış ancak yarım kalmış. Burada bununla ilgili ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. MASKİ ekiplerimiz konuyla ilgili çalışıyor. Şunun bilinmesini istiyorum. Manisa genelinde 900 mahalle var. Bunların hiçbirinde arıtma diye bir şey yok. Bunların çözümü noktasında çalışıyoruz” dedi. Başkan Ergün konuşmasının ardından kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla fotoğraf çekilirken, Akhisar programına Zeytinliova ile son verdi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız