KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Başkan Cengiz Ergün, "İlçelerimizin Sorunlarını Biliyoruz"

Başkan Cengiz Ergün, "İlçelerimizin Sorunlarını Biliyoruz"

29 Ağustos 2014 Saat: 11:06
Başkan Cengiz Ergün, "İlçelerimizin Sorunlarını Biliyoruz"
Başkan Cengiz Ergün, "İlçelerimizin Sorunlarını Biliyoruz"
DAYIOĞLU KASABI

SALİHLİ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yüksel, Başkan Ergün’ü 30 Mart yerel seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu çerçevede Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Yüksel, Başkan Ergün’ü kutlayarak, yeni hizmet döneminde, başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ergün de, “17 İlçemize yeni hizmetler kazandırabilmek adına çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu çerçevede Salihli ilçemize de birçok güzel hizmeti kazandırabilmenin gayreti içerisindeyiz. Geçtiğimiz Cuma günü de ilçeyi ziyaret ederek, ilçenin eksikliklerini ve yapılabilecek hizmetleri yerinde inceledik” dedi.

İlçenin Sorunlarını Biliyorum

Salihli’deki sorunları çok iyi bildiklerini, sorunları çözme noktasında büyük atılımlar yapacaklarını da ifade eden Başkan Ergün, “İlçenin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarından olan Alaşehir Çayı ve Gediz Nehri üzerindeki köprülerin yenilenebilmesi için çalışmalar içerisindeyiz. Manisa’da il genelinde inşallah çok güzel hizmetler kazandıracağız. Fakat bunları önem sırasına göre yapma taraftarıyız. Bu anlamda ilçenin olmazsa olmazlarından olan kavşak projesindeki süreci başlattığımızı ifade etmek istiyorum. Bunun yanı sıra ilçenin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarından olan Alaşehir Çayı ve Gediz Nehri üzerindeki köprülerle ilgili çalışmalar içerisindeyiz. İnşallah bu köprüleri de yenileyerek ilçenin sorunlarından birini daha çözmüş olacağız” dedi.

Manisa’mıza çok güzel hizmetler kazandıracağız

Salihli Belediyesi’nin meydan düzenlemesi, pazaryeri, otopark, gençlik merkezi gibi projelerine destek verme noktasında olacaklarının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlçe belediyelerimizle birlikte çalışarak Manisa’mıza çok güzel hizmetler kazandıracağız” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız