KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Başkan Ergün Öğretmenlerin Gününü Kutladı

Başkan Ergün Öğretmenlerin Gününü Kutladı

25 Kasım 2014 Saat: 10:21
Başkan Ergün Öğretmenlerin Gününü Kutladı
Başkan Ergün Öğretmenlerin Gününü Kutladı
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanı verilmesinin 86. yıldönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Doğa Koleji’ni ziyaret etti. Öğretmenlerle tek tek tokalaşarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Ergün, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren, tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanı verilmesinin 86. yıldönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü, kutlamaları Manisa’da sabah erken saatlerde Cumhuriyet Meydanı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de bu çerçevede, Doğa Koleji’ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ergün’e, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmehoğlu da eşlik etti.

Çocuklarımızda sizlerin emekleri çok büyük

Öğretmenlerle tek tek tokalaşarak, kalem hediye eden Başkan Ergün, “Bugün çok özel bir gün. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve hayatlarını kaybetmiş tüm öğretmenlerimizi de minnetle anıyorum. Bu ülkenin ve Cumhuriyetimizin temel değerlerinin dimdik ayakta kalabilmesi sizlerin çocuklarımıza vereceğiniz değerli bilgilerle gerçekleşmektedir. Çocuklarımız da sizlerin emekleri gerçekten çok büyük. Bu kutsal göreviniz nedeniyle sizleri tebrik ediyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum” dedi. Başkan Ergün konuşmasının ardından öğretmenler ile bir süre de sohbet etti.

Çocuklardan Başkan Ergün’e Büyük İlgi

Okulun bahçesinde oluşturulan Ekoloji Bahçesi’ne de lale soğanı eken Başkan Ergün’e, öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Çocuklar, Başkan Ergün’ün etrafını çevirerek hatıra fotoğrafı çektirebilmek ve imza alabilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Çocukların büyük ilgisine karşılıksız kalamayan Başkan Ergün de onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız