KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Başkan Ergün, ”Ortak paydamız, Manisa’ya hizmet”

Başkan Ergün, ”Ortak paydamız, Manisa’ya hizmet”

18 Ağustos 2014 Saat: 16:22
Başkan Ergün, ”Ortak paydamız, Manisa’ya hizmet”
Başkan Ergün, ”Ortak paydamız, Manisa’ya hizmet”
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehir Hastaneleri Proje Koordinatörü Necip Atay, Manisa Proje Koordinatörü Tunç Duygun ile birlikte ilgilileri makamında ağırladı. Hizmet makamı olarak Manisa’ya kazandırılacak olan güzel hizmetlere imkânlar dâhilinde destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Ergün,” Ortak paydamız, Manisa’ya hizmet” dedi.

Manisa Şehzadeler ilçesi Adnan Menderes Mahallesi’nde geçtiğimiz Aralık ayında temeli atılan 560 yataklı şehir hastanesi proje sorumluları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Şehir Hastaneleri Proje Koordinatörü Necip Atay, Manisa Proje Koordinatörü Tunç Duygun, Proje Dizayn Koordinatörü Mimar Özlem Gülen Özmağden, Harita Teknikeri Sinan Engin, Sağlık Bakanlığı’nda Danışman olarak görev yapan Özgür Bora Yaprak’ı konuk eden Başkan Ergün çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atay,”Hastanenin inşaat çalışmalarının yapıldığı alanda şuanda sondaj çalışmalarının sonuna geldik. Bir yandan da proje çalışmalarını yürütüyoruz. Ancak proje çalışmalarında bir takım sıkıntılarımız bulunmaktadır. Ortak bir çözüm yolu bulabilmek adına size bir ziyarette bulunduk” dedi.

Manisa için her zaman desteğe hazırız

Proje Koordinatörü Necip Atay’ın taleplerini de dinleyen Başkan Ergün,” Makamlar sıkıntıları çözmek için vardır. Manisa için bir tek çivi çakan bile olursa biz buna destek veririz. Bizde imkânlarımız dâhilinde destek vererek, Manisalı vatandaşlarımıza 560 yataklı güzel bir hastaneyi inşallah kısa süre içerisinde kazandırırız. Ortak paydamız, Manisa’ya hizmet” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız