KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Başkan Ergün, “Şehirler meydanlarıyla ünlüdür”

Başkan Ergün, “Şehirler meydanlarıyla ünlüdür”

28 Kasım 2014 Saat: 19:01
Başkan Ergün, “Şehirler meydanlarıyla ünlüdür”
Başkan Ergün, “Şehirler meydanlarıyla ünlüdür”
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalı işadamları Tamer Akkal, Engin Kabadağ ve Mehmet Ödevli tarafından Manisa’ya kazandırılan ‘Kahve Durağı’ adlı işyerinin açılış törenine katıldı. Açılan işyeriyle Cumhuriyet Meydanı’nın hareket kazanacağına inandığını belirten Başkan Ergün, “Yurtdışındaki bütün şehirlerin tamamı meydanlarıyla ünlüdür. Kahve Durağı olarak bu konseptin kazandırılmış olması, Manisa’nın meydanını hareketlendirmesinde katkıda bulunacağına inancım sonsuz” dedi.

Manisalı işadamları Tamer Akkal, Engin Kabadağ ve Mehmet Ödevli tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda hizmete sokulan ‘Kahve Durağı’ adlı işyerinin açılışı, törenle gerçekleşti. Açılış törenine MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun, işadamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyet Meydanı hareketlenecek

Açılış töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şunları söyledi: “Bu 3 değerli kardeşimizin bir araya gelerek, Manisa’ya güzel bir mekanı kazandırmış olmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yurtdışındaki bütün şehirlerin tamamı meydanlarıyla ünlüdür. 5 senedir bu sırada bulunan bütün esnaf kardeşlerimden hep şunu istedim; akşamları bu meydanı vatandaşlarımızın, ailelerimizin, gençlerimizin oturduğu bir alan ve yaşayan bir alan haline gelsin. Bu vesileyle bugüne kadar birkaç tanesi hayata geçirildi ama bu meydana yakışır Kahve Durağı olarak bu konseptin kazandırılmış olması, Manisa’nın meydanını hareketlendirmesinde katkıda bulunacağına inancım sonsuz. Bu nedenle bu üç kardeşimizin bu mekanı Manisa’ya kazandırmış olmasından dolayı Allah razı olsun diyorum. Allah bol kazançlar nasip etsin diyorum, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

İşyeri dualarla açıldı

Başkan Ergün’ün konuşmasının ardından söz alan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay da, işadamları Tamer Akkal, Engin Kabadağ ve Mehmet Ödevli’yi tebrik ederek, işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından okunan dualarla birlikte işyerinin açılış kurdelesini protokol üyeleri birlikte kesti. Kurdele kesiminin akabinde işyerini gezen Başkan Ergün ve beraberindekiler, ikramlardan tattı. Başkan Ergün, açılış törenine katılan davetlilerden kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız