KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Spor

Başkan Nihat Uz;" Hedefimiz Büyük Bir Aile Olmak" dedi

Başkan Nihat Uz;" Hedefimiz Büyük Bir Aile Olmak" dedi

9 Nisan 2016 Saat: 15:48
Başkan Nihat Uz;" Hedefimiz Büyük Bir Aile Olmak" dedi
Başkan Nihat Uz;" Hedefimiz Büyük Bir Aile Olmak" dedi
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Başkan Nihat Uz;" Hedefimiz Büyük Bir Aile Olmak" dedi

Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisarspor Taraftarları Derneği ve Akhisargücü Mastırlar Futbol takımı başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri dernek binasında toplanarak sportif etkinliklerine Satranç takımını katarak sportif alanda hedeflerini büyüttü.  

ATD Akhisargücü Mastırlar Futbol takımı başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri Turhan Gül, Deniz Aktaş, İsmail Atar, Güner Güngör, Recep Çatılı, Aydan Akkuş, Murat Şırnak ve Satranç hocası Bircan Biçer, öğrenci velileriyle dernek binasında toplantı yaptılar. Toplantı sonunda ATD Akhisargücü Mastırlar Futbol takımı başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Akhisargücü Satranç takımı öğrencilerine takım formalarını dağıttılar.

Hedefimiz büyük bir aile olmak diyerek sözlerine başlayan ATD Akhisargücü Mastırlar Futbol takımı başkanı Nihat Uz şunları söyledi. Uz;" Akhisarspor Taraftarları Derneği olarak 09 Şubat 2012 tarihinde görevi devir aldığımız günden bugüne sosyal ve kültürel anlamda kamu yararına toplum çıkarına çalışarak "SPOR DOSTLUK KARDEŞLİKTİR" mesajlarını (yerel medyada, ulusal basında, TV’de) Türkiye’ye örnek olacak şekilde hizmet verdik, vermeye devam edeceğiz. Her geçen gün büyüyen derneğimizi mesajlarımızı daha fazla insana ulaşarak vermek dostluk köprüleri kurmak ilçemizin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla dernek bünyesinde Akhisar Gücü Masterler Futbol Takımı’nı kurduk, turnuvalara katıldık. Bugün de Bircan Biçer hocamızın yönetiminde yasal prosedürü tamamlanmış olarak dernek bünyesinde Akhisar’ımızın gençlerine olumlu katkılar sağlayacağını inandığımız için Satranç Takımı kurduk. Şu an itibariyle 26 kişilik Satranç oyuncumuz aktif yarışmacı durumundadır. Bircan hocamıza ve yarışmacı oyuncularımıza katılacakları turnuva da başarılar diliyoruz. Satranç oyuncularımızın ailelerine de dernek bünyesinde kurulan takıma katılmalarına izin verdikleri için dernek yönetimi adına teşekkür ediyoruz. Katılmak isteyenleri de derneğimize bekliyoruz. Satranç takımımız hafta sonu itibariyle Soma’da yarışmaya katılacaktır. Bu vesileyle Lale Lokantası’nın sponsorluğunda yaptırılan formaları yarışmalarda giymek üzere Bircan Biçer hocamıza ve oyuncularımıza teslim ediyoruz. Allahın izniyle bugünden sonra daha başka branşlarda da takımlar oluşturmaya devam edeceğiz. Oluşturulacak branşlarda yetişen sporcularımız takım halinde Derneğimizi, Akhisar’ımızı temsilen İl, Bölge ve Türkiye çapında yapılacak turnuvalara katılım sağlayacak düzeye getirilecektir. Bu konuda alt yapı ve prosedür çalışmalarımız devam etmektedir. Dünden bugüne faaliyetlerimizi gerçekleştirirken yaptığımız etkinliklerde destek olan sponsorlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Bizi destekleyenlere, bize inananlara, fikirleriyle katkı sağlayanlara tekrar teşekkür ediyoruz diyerek sözlerine son verdi.

ATD Akhisargücü Satranç Hocası Bircan Biçer; "Başkanımızla güzel bir arkadaşlığımız, dostluğumuz oluştu. Bizlere burada yerlerini açtılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizde sizleri utandırmayacak bir şekilde çocuklarımızı iyi bir konuma getirmeye çalışacağız" dedi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız