KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Başkan Taydaş; “Hainlerden Hesap Sorulmalıdır.”

Başkan Taydaş; “Hainlerden Hesap Sorulmalıdır.”

3 Ağustos 2015 Saat: 13:02
Başkan Taydaş; “Hainlerden Hesap Sorulmalıdır.”
Başkan Taydaş; “Hainlerden Hesap Sorulmalıdır.”
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Üçvş Ümit Taydaş yaptığı yazılı basın açıklamasıyla, son günlerde yaşanan terör saldırılarıyla ilgili olarak; “Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadan bu hainlikleri yapanlardan hesap sorulmalıdır.”dedi.

Başkan Taydaş yaptığı yazılı açıklamasında; “Son günlerde askerlerimiz, polislerimiz katlediliyor. Bizler Şehit Aileleri ve Gaziler olarak Türkiye'nin toprak bütünlüğünün korunması adına ne olursa olsun son terörist kalıncaya kadar mücadele etmemiz gerektiğine, devletin her karış toprağımıza hâkim olduğunun gösterilmesi anlayışına vurgu yapıyoruz.”dedi.

Taydaş açıklamasının devamında; “Analar ağlamasın deniyor ve bu konuda ajitasyon yapılıyor. Bu memleketi bölmek isteyenlere analar ağlamasın diye topraklarımızı bırakacak halimiz yok. Gerekirse son vatansever kalıncaya kadar ilkesi göz önünde tutularak kararlı olmamız yanında vatan toprağını PKK terör örgütünden temizlemeliyiz. Asla akıllardan çıkmamalı ki bu ülkede Türk- Kürt ayrımı kabul etmeyiz. Gelişen olaylar emperyalist güçlerin ülkemizden beklentileri üzerine etnik kaos yaratarak amaçlarına ulaşmaya çalışma hareketinden başka bir şey değildir. Çıkıp birileri gelişen olaylara taraflar silah bırakmalıdır diyerek barış istediklerini de ilave etmeyi unutmuyorlar. Yazık diyorum bu sözleri edenlere! Hiç bir şekilde terör yapanlar taraf kabul edilmez, işledikleri cinayetleri görmezden gelerek katiller mağdur gösterilmeye çalışılmaz. Tam bir birliktelik içerisinde tüm gücümüzle Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadan bu hainlikleri yapanlardan hesap sorulmalıdır.” Dedi. / Ahmet İlter

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız