KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

BBP İlçe Teşkilatı, Yazıcıoğlu’nu Unutmadı

BBP İlçe Teşkilatı, Yazıcıoğlu’nu Unutmadı

25 Mart 2015 Saat: 16:12
BBP İlçe Teşkilatı, Yazıcıoğlu’nu Unutmadı
BBP İlçe Teşkilatı, Yazıcıoğlu’nu Unutmadı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Bundan 6 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 6. yılı dolayısıyla Paşa mahallesi 5 Sokak 35 Numaradaki BBP ilçe Lokali önünde lokma döktürerek yad etti.
Lokma törenine MKYK üyesi Tuncay Özfidan, BBP Akhisar İlçe Başkanı Nurettin İbaş, ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Parti Lokalinde açıklama yapan İlçe Başkanı Nurettin İbaş, şunları söyledi. İbaş;" Ömrü boyunca birlik ve beraberliği her şeyin üstünde tutan, ülkemiz ve Türk Milleti İçin önemli hizmetlerde bulunan değerli gönül ve siyaset adamı Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 yol arkadaşını şükran, minnet ve ihtiramla bir daha yad Eder. Şehitlerimize bir kez daha Cenab-ı Allah'tan rahmet camiamıza, ailelerine, Yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Devlet ve millet olarak içinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerin ve yaklaşan seçimin huzurlu bir şekilde atlatılmasını diliyorum. Rahmetli genel başkanımızın vefatının 6. cı yılı devriyesi olduğu bu gün yurt genelinde çeşitli hayır ve anma etkinlikleri yapılmaktadır. Bizde bu gün Allah kabul ederse hayrımızı yapmaya çalışıyoruz. Bizlere bu etkinliğimizi yaparken yadımlarını esirgemeyen arkadaşlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Rahmetli Başkanımızı andığımız bu günde bizleri yalnız bırakmayan halkımıza, gönüldaşlar ve siz değerli basınımıza teşekkür ediyorum. İlçe teşkilatım, yönetim kurulum, Büyük Birlik Partisi adına saygılarla sunuyorum" dedi.
ALPERENLERLE BİZİM HİÇ BİR İLGİMİZ YOKTUR
BBP eski Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 6. yılı dolayısıyla ilçe Lokalinde yapılan basına açıklamasından sonra BBP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Özfidan, yaptığı açıklamada," Alperenler, ruhunu temsil etmekten uzak bir güruhtur. Bizim bunlarla hiçbir ilgimiz yoktur" dedi.
Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Tuncay Özfidan; “Alperen Ocakları adı altında yapılan eylemlerde Büyük Birlik Partisi ve Ülkücü Hareketi ile ilgili değildir. Bu yapılanmalar AKP’nin Büyük Birlik Partisini yıkma projesinin bir parçasıdır. 6 yıldır Muhsin Yazıcıoğlu’nun katilleri bulmayan mahkemeleri sürüm sürüm süründüren, özel yetkili mahkemeleri ortadan kaldıran, özel yetkili savcılığı ortadan kaldıran, takipsizlik kararı aldıran AKP ve onun uşakları BBP ve Muhsin Yazıcıoğlu, ülkücü hareketi, Alperenlik ruhunu temsil etmekten uzak bir güruhtur. Bizim bunlarla hiçbir ilgimiz yoktur. Bunların yaptıkları bu projeye destek vermektir” dedi.

 

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız