KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Kültür/Sanat

Bir Akhisarlı’nın Kaleminden “KELEBEK UÇUŞU”

Bir Akhisarlı’nın Kaleminden “KELEBEK UÇUŞU”

6 Ağustos 2016 Saat: 15:20
Bir Akhisarlı’nın Kaleminden “KELEBEK UÇUŞU”
Bir Akhisarlı’nın Kaleminden “KELEBEK UÇUŞU”
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Bir Akhisarlı’nın Kaleminden “KELEBEK UÇUŞU”

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar’lı İdil Tütüncü, kaleme aldığı ilk kitabını okuyuculara sundu. Kadın – Erkek ilişkilerini, Emek, Örgürlük ve Aşk üçgeninde değerlendirdiği kitabında toplam yedi öykü yer alıyor. “Kelebek Uçuşu” isimli kitabında ki yedi öykünün her biri ayrı bir başlık altında okuyucular ile buluşuyor.

Kitabın yazarı Kitabı hakkında şu ifadelere yer veriyor; “Kelebek Uçuşu, Haysiyet Devri, Gelin, Vurgun, Kırmızı Bisiklet, Kayıp Çiçekler Şehri ve Bir Garip hayalet isimleriyle yer alan öykülerimde, özgürlüğü elinden alınan bir kadının verdiği kanat çırpış mücadelesinden, bir şehirler arası otobüs terminalinde kendisiyle yüzleşmek zorunda kalan umarsız bir adama, hayallerini unutarak bir başka dünyaya adım atan bir çocuk gelinden, Ege’nin Küçük bir ilçesinin zeytin tarlalarında yaşanan sıcak bir iş birliğine, ateş ejderhasıyla kıyasıya savaşan bir çocuktan, çiçeklerin diliyle aşkını sunmuş bir kadının sevgilisine duyduğu özleme ve de bir madencinin geride kalan eşinin hayat sorgulamasına yer verdim. Öykülerimin ortak konusu kadına yönelik psikolojik ve fiziksel şiddettir aynı zamanda. Kelebek Uçuşu’nu keyifle okumanızı diliyorum”.

İdil Tütüncü Kimdir?

İdil Tütüncü, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden 1997 yılında mezun olup, Milliyet Gazetesi Ankara Bürosu’nda 1997-1999 yılları arasında gazetecilik yapmıştır. 1999-2000 Yılları arasında Tel Aviv Üniversitesi, Moshe Dayan Ortadoğu ve Afrika Araştırmaları Merkezi’nde “İsrail’deki Türkiye İmajı” konulu araştırmayı yürüten Tütüncü, 2001-2014 yılları arasında, Özel sektörde çeşitli kuruluşlarda yöneticilik görevinde bulunmuştur. Tütüncü, 1996 yılında, Amerikan Basın ve Kültür Merkezi (USIS) ve Milliyet Gazetesi’nce ortaklaşa düzenlenen deneme yarışmasında Türkiye 2’nciliği ödülünü almıştır.

İdil Tütüncü’ye Teşekkür

Bir Akhisar’lı olarak kaleme aldığı “KELEBEK UÇUŞU” isimli ilk kitabını imzalayıp Radyo Metronom ve Metronom Haber Ajansı’na hediye eden İdil Tütüncü’ye bu jestinden dolayı Radyo Metronom ve Metronom Haber Ajansı ailesi olarak Teşekkür eder, Başarılının Devamını dileriz.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız