KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Asayiş

Bir Kadına Bunlar Yapılmaz

Bir Kadına Bunlar Yapılmaz

30 Kasım 2015 Saat: 10:23
Bir Kadına Bunlar Yapılmaz
Bir Kadına Bunlar Yapılmaz
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Bir Kadına Bunlar Yapılmaz

Metronom Haber Ajansı -MHA

Uşak’ta bir gazinoda çalışan 59 yaşındaki Gürcü asıllı bir kadın darp edildi, yediği dayak sonrası sol gözünü kaybetti. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan T.G., yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’dan yardım istedi.
Biyoloji mezunu Gürcü asıllı T.G., 2001 yılından bu yana vatandaşlığını taşıdığı Türkiye’de yaşam savaşı verirken Uşak’ta bir gazinoda iş bularak çalışmaya başladı. Çalışmaya başladığı ilk gün gazinoda bir çalışan tarafından darp edilip tecavüz edilen T.G., öldüresiye yediği dayak sonrası sol gözünü kaybetti. Tecavüzcüsünün bir anlık boşluğundan faydalanarak kendini can havliyle gazinodan dışarı atan T.G., bir kamyon şoförü sayesinde yeniden hayata tutundu. Kamyon şoförünün durumu polis ve 112 ekiplerine haber vermesi üzerine kaldırıldığı Eşme Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan T.G., daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

KAMYON ŞOFÖRÜ HAYATINI KURTARDI
20 Kasım’dan bu yana hastanede tedavi gören T.G., yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatırken, kimsesiz ve çaresiz olduğunu, kendisine bir yardım eli uzanmasını beklediğini söyledi.
Gözyaşları içinde olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan T.G., şöyle konuştu: “İş aramak için gitmiştim. O gece işe başladım. Patron beni o gece orada bıraktı. Başka bayanlarda vardı orada 5-6 bayan. Niye beni oraya bıraktı? Patron beni bıraktı o psikopatı getirdi onun yanında kaldım. Bilmiyorum, tanımıyorum, hiç konuşma yok. Beni bu hale getirdi. Ne yaptım ona? Beni dövdü sahne içinde, hiç kimse yoktu. Sonra bana tecavüz etti. Tecavüzden sonra pantolonunu giyerken ben dışarı kaçtım. Bir tarafta yol var bir tarafta tarla. Tarla tarafından kaçtım. Buğdayların içinden koşa koşa kendimi attım yukarıdan. Orada kamyonlar duruyordu. Bir kamyonun kapısına vurdum ‘Abi lütfen yardım et beni öldürüyorlar gazinoda’ dedim. Adam beni kurtardı kapıyı açtı ‘Korkma’ dedi. Hemen polisi, jandarmayı aradı sonrasını bilmiyorum.”
Kendisini Manisa’da Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinde bulduğunu anlatan T.G., “Allah’a çok şükür. Buradakiler çok iyi insan. Böyle hastane görmedim herkes yardıma koşuyor. İyi ki varlar. Yoksa ölecektim. Kimse bana bakmayacaktı ölecektim oralarda” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YARDIM İSTEDİ
Olayın 20 Kasım gecesi meydana geldiğini kaydeden T.G., mekanın hâlâ açık olduğunu ve kendisini bu hale sokan kişinin orada çalışmaya devam ettiğinin söyledi. T.G., o adamın orada çalışmaya devam ettiğini belirterek "Hiç umurlarında değilim. Hiç yakalanmadılar, cezaevinde yatmadılar. Bana kim yardım edecek bilmiyorum. Gözümün içi patlamış, protez lazım. Onu alacaklar, nasıl yapacağım nerede çalışacağım nereye gideceğim? SSK yok kimse bana yardım etmiyor. Ben Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’dan yardım istiyorum. Sağlık Bakanlığından yardım istiyorum. Önce Bodrum’da akrabamın yanında kalıyordum. Şimdi nereye gideceğim bilmiyorum” dedi.
2001 yılında Türk vatandaşlığına geçen ve o tarihten bu yana Türkiye’de yaşam mücadelesi veren T.G., şimdiye kadar böyle bir şeyle karşılaşmadığını dile getirerek, “Ben o adama ne yaptım ki? O adamı tanımıyorum ki?” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

TIRNAKLARINDAN ÖRNEK ALDILAR
Kendisine yapılanın cinayetten farksız olduğunu kaydeden T.G., kendisini tanınmayacak hale getiren kişinin sol gözünü kaybetmesine neden olduğunu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğunu söyledi. Kendisine bu duruma sokan kişiyi sadece bir kere gördüğünü kaydeden T.G., “İş aradığım zaman gördüm ilk defa ikinci defada bu olay olduğunda gördüm. İsim bilmiyorum, soy isim bilmiyorum kimdir bilmiyorum. Polise olayı anlattım onlar bana resim gösterdiler oradan tanıdım. Beni iki saat döven adamı tanıdım. Benim tırnaklarımı kestiler o adamın derisinden parça vardır diye. Ne olduğunu bile hatırlamıyorum. Böyle bir şey olamaz” diye feryat etti.
Bayan kuruluşlarından yardım talebinde bulunan T.G., “Savaşta insan yapmaz böyle bir şeyi. Gözüm içinde patladı. Böyle bir şeyi normal insan yapar mı? Lütfen ben kadınım. Üniversite mezunuyum, biyoloji insanıyım. Kavgacı değilim, kimi döveceğim. Böyle bir şey görmedim. Gözümü açıyorum bakıyorum gözüm yok. Bu hastaneye gerçekten teşekkür ederim. Emek veriyorlar. Ne olursa olsun beni dışarı atmadılar” diye konuştu.
Kendisini bu hale getiren kişinin şimdi yalancı şahitler aradığını anlatan T.G., Eşme’nin küçük bir yer olduğunu ve herkesin birbirini tanımasından dolayı bu insanların her şeyi yapabileceklerini iddia ederek, kendisine yardım edilmesini istedi. Hastane masraflarını ödeyemeyecek durumda olduğunu kaydeden T.G., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kadın kuruluşlarından yardım istedi.

Kaynak : ajansmanisa.com



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız