KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Büyükşehir Akhisar’da Yapılanmasını Tamamlıyor

Büyükşehir Akhisar’da Yapılanmasını Tamamlıyor

22 Temmuz 2014 Saat: 16:43
Büyükşehir Akhisar’da Yapılanmasını Tamamlıyor
Büyükşehir Akhisar’da Yapılanmasını Tamamlıyor
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’ne devri yapılan birimlerde incelemelerde bulundu. Akhisar köy dolmuş otoparkı, büyükşehir hizmet binası, oto terminal, şantiye, arıtma tesisleri ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 mahalleyi birbirine bağlayan yolun asfaltlanması çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün, geçiş sürecinin tamamlanmasıyla birlikte tüm ilçelerde büyükşehir hizmet birimlerinin çalışmalarına başlayacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Akhisar ilçesinde yaptığı bir dizi incelemeye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır, Akhisar İlçe Koordinatörü Doğan Ensivri ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti. Başkan Ergün ve beraberindekiler, ilk olarak Akhisar köy dolmuşlarının kullandığı otoparkı inceledi. Söz konusu alanla ilgili Büyükşehir Belediyesi olarak bazı projelerinin bulunduğunu belirten Başkan Ergün, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Akhisarlıların sorunlarını da dinleyen Başkan Ergün, köy dolmuşları için mevcut stadyumun alt kısmında bir otopark yapmayı planladıklarını, bu otoparkı hayata geçirmeleri durumunda köy dolmuşları için de yer ayıracaklarını söyledi.

Akhisarlılara nefes aldıran asfaltlama

Köy dolmuş otoparkı incelemesinin ardından Başkan Ergün, Dağdere Mahallesi’nden Akhisar ilçe girişine kadar olan ve 20 mahalleyi birbirine bağlayan yolda yürütülen asfaltlama çalışmalarını da inceledi. Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu ve Akhisar İlçe Koordinatörü Doğan Ensivri’den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, yoldaki düzenlemenin birçok mahalleye nefes aldıracağını söyledi. İncelemenin ardından yapımı tamamlanmak üzere olan Büyükşehir Hizmet binasını da inceleyen Başkan Ergün, müteahhit firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı, eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Ardından 2015 yılında MASKİ bünyesine alınacak olan Akhisar Atık Su Arıtma Tesisleri’ni de inceleyen Başkan Ergün, yetkililerden tesisler hakkında bilgi aldı.

Süreç daha da hızlanacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devri tamamlanan Akhisar Ototerminali ve şantiyesinde de incelemelerini sürdüren Başkan Ergün, inceleme gezisi hakkında açıklamalarda bulundu. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı ziyaretinden sonra büyükşehirin vatandaşlara hizmet götüreceği birimlerle ilgili yapılan hizmet binalarını yerinde inceleme fırsatı bulduklarını belirten Başkan Ergün, “Sonuç itibariyle burada çalışacak koordinatörümüz ve ekibimizin çalışmaları günü gününe devam ediyor. En kısa sürede öncelikle büyükşehir hizmet binamızı açma ve orada yapılanmamızı sağlamak hedefimiz. Asfalt şantiyemizde incelemeler yaptık. Köy yollarımızda kısmi asfaltlama çalışmalarımıza başladık. Bundan sonra bu süreç daha da hızlanmış olacak” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız