KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Büyükşehir’den Akhisar Basınına Ziyaret

Büyükşehir’den Akhisar Basınına Ziyaret

6 Şubat 2015 Saat: 17:54
Büyükşehir’den Akhisar Basınına Ziyaret
Büyükşehir’den Akhisar Basınına Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Akhisar’da yayın yapan yerel gazetelere ve internet sitelerine ziyarette bulundu. Eryılmaz, ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yapılanma çalışmaları ve bundan sonraki süreçte yapacağı hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, yerel gazeteler ve internet sitelerine gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Eryılmaz bu kapsamda Akhisar’da yayın hayatını sürdüren Radyo Metronom ve Metronom haber internet sitesi,  Doğan Haber Ajansı ile TRT Akhisar Muhabiri Haldun Akyüz, Akhisar Yeni Gözde Gazetesi, Akhisar’ın Sesi Gazetesi ve Akhisar Haber internet sitesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz’a Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri de eşlik etti.

Büyükşehir’in çalışmalarını anlattı

Manisa’nın 17 ilçesiyle bir bütün olduğunu dile getiren Eryılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin yapılanma çalışmaları ve MASKİ Genel Müdürlüğü hakkında bilgiler verdi.

Medyanın önemini biliyoruz

Eryılmaz, Doğan Haber Ajansı ve TRT Akhisar muhabiri Haldun Akyüz’e de ziyarette bulundu. Akyüz ile bir süre sohbet eden Eryılmaz, Akyüz’den Akhisar’ın sorunlarını ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini dinledi. Eryılmaz son olarak ise Radyo Metronom & Metronom Haber Ajansı (metronomhaber.com)'nı ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Emrah Düztaş ile bir araya gelen Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Eryılmaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak medyanın önemini bildiklerini ve yapıcı eleştiriler beklediklerini söyledi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız