KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Büyükşehir İlk Yarıda Güldü 3-1

Büyükşehir İlk Yarıda Güldü 3-1

28 Eylül 2014 Saat: 18:45
Büyükşehir İlk Yarıda Güldü 3-1
Büyükşehir İlk Yarıda Güldü 3-1
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Büyükşehir Belediyespor grubun üçüncü maçında evinde konuk ettiği İncirliova Belediyespor’u ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Güçlü rakibini Oğuzhan, Samet ve Süleyman’ın penaltıdan attığı gollerle yıkan yeşil-beyazlılar, üçte üç yaparak liderliğini sürdürdü. Karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de izledi.

         Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta 3. Lig mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde konuk ettiği Aydın temsilcisi İncirliova Belediyespor’u ilk yarıda bulduğu gollerle yıktı. Bu sezon taraftarı karşısında ilk maçına çıkan yeşil-beyazlıların mücadelesini, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de, Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izledi. Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi Manisa Büyükşehir Belediyespor, 4. dakikada Oğuzhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonrada baskılı oyununu sürdüren yeşil-beyazlılar, 19. dakikada Samet’in golüyle durumu 2-0’a taşıdı. Manisa Büyükşehir Belediyespor, 43. dakikada İncirliova Belediyesporlu oyuncu Bencan’ın ceza sahası içinde topu elle kontrol etmesinin ardından penaltı kazandı. Topun başına geçen Süleyman güzel bir vuruşla takımını 3-0 öne geçirirken ilk yarı bu skorla tamamlandı. Ev sahibi Manisa Büyükşehir Belediyespor ikinci yarıya, ilk yarının aksine daha durgun başladı. Konuk İncirliova kontra ataklarla etkili olmaya çalışırken, ev sahibi Manisa Büyükşehir Belediyespor ise Tuncay ve Oğuzhan ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Oyunun son bölümünde gol arayan konuk İncirliova, istediği golü 87. dakikada buldu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Vedat, kalecinin üzerinden topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye indirdi. Maçın son saniyelerinde İncirliova Belediyespor’da Hüseyin mutlak bir gol pozisyondan yararlanamadı. Fethullah’ın ortasında arka direkte topla buluşan Hüseyin, altı pas içerisinde topu boş kaleye gönderemedi. Bu pozisyonun ardından karşılaşma sona ererken, Manisa Büyükşehir Belediyespor sahadan 3-1 galibiyetle ayrılarak puanını 9 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Kötü Oyuna Rağmen Kazandık

         Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, İncirliova karşısında kötü bir oyun sergilediklerini belirterek, “Gerçekçi olmak gerekirse bugün sadece galibiyete seviniyoruz. Takımımız ilk iki haftada gösterdiği performansı İncirliova karşısında sergileyemedi. Bu oyun bizim için yeterli değil. Bundan sonraki haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Dediğim gibi bugün sadece bizim için sevindirici olan skor oldu” diye konuştu.

 

Stat: Mümin Özkasap Spor Tesisleri

Hakemler: Hakan Ülker *, Fatih Acar *, Kamil Birim *

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Gökhan ***, Şerif Ali *** (Dk. 76 Vahdet *), Serkan Gaşi ***, Cüneyt ***, Suat ***, Oğuzhan ***, Fatih ** (Dk. 53 Tuncay *), Süleyman **, Engin **, Serhat ***, Samet *** (Dk. 63 Uğur *)

İncirliova Belediyespor: Uğur Orcan *, Zeyd Arif *, Bencan * (Dk. 59 Ramazan *), Hüseyin Muslu *, Hüseyin Çağırcan *, Orhan **, Fethullah **, Mustafa * (Dk. 26 Rıza *), Vedat **, Hakan *, Uğur Çinibulak * (Dk. 86 Hüseyin *)

Sarı Kartlar: Şerif Ali, Süleyman, Samet, Uğur (Manisa BŞB.), Bencan, Fethullah, Mustafa (İncirliova Bld.)

Goller: Dk. Oğuzhan, Dk. 19 Samet, Dk. 43 Süleyman (pen.) Manisa BŞB.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız