KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Büyükşehir Turgutlu’nun Projelerine Talip

Büyükşehir Turgutlu’nun Projelerine Talip

25 Ekim 2014 Saat: 16:41
Büyükşehir Turgutlu’nun Projelerine Talip
Büyükşehir Turgutlu’nun Projelerine Talip
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “Turgutlu ilçemizi ziyaret etmemizin amacı, Büyükşehir ile birlikte ilçe belediyemizin görev, yetki ve sorumluluk alanlarında mutabakat sağlayabilmek ve ortak yürütülecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmaktır” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Emine Müge Kuğu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu ve Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ziyaret etti. Turgutlu Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, ilçede Büyükşehir yetki ve sorumluluğunda olacak olan cadde ve sokaklar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Görev ve yetki alanlarının belirlenmesi konusunun iki aydır meclis gündeminde olduğunu ifade eden Memiş, “Turgutlu ilçemizin projeleri, diğer ilçelerimizde olduğu gibi büyük önem taşıyor. Potansiyeli yüksek olan bir ilçemiz. Ortak yürütülecek projelerle bu ilçemizi yaşanılabilir bir Turgutlu yapmak için elbirliğiyle çalışacağız” diye konuştu.

Otopark sorunu çözülmeli

Ziyaretleri nedeniyle Memiş ve beraberindekilere teşekkür eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, “İlçemizin en büyük sorunlarından biri otopark sorunu. Bu problemi çözebilecek hızlı adımlar atmalıyız. Otopark meselesini halletmeden Turgutlu’yu rahatlatamayız. Büyükşehir Belediyesi ile bu konuda büyük adımlar atmak istiyoruz” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ise, “Burada hangi projelerin daha hızlı bir şekilde çözülmesi konusunda ortak hareket edebilirsek ilçelerimizin en büyük eksiklerinin ne olduğunu da tespit etmiş oluruz. İlçelerimiz bizleri bu konuda bilgilendirmelidir” diye konuştu.

Projeler konuşuldu

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile gerçekleştirilen toplantının ardından Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile birlikte Turgutlu Belediyesi’nde görevli daire müdürleriyle bir araya geldi. Turgutlu Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, daire müdürlerinin sorularını yanıtlayan Memiş ve daire başkanları, Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu, Kavşak, Sosyal Tesis ve Eski Belediye Binası’nın restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız