KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

CBÜ’de Mezuniyet Heyecanı

CBÜ’de Mezuniyet Heyecanı

4 Haziran 2015 Saat: 20:52
CBÜ’de Mezuniyet Heyecanı
CBÜ’de Mezuniyet Heyecanı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Yerleşkesinde 37. dönem mezuniyet heyecanı yaşandı. Akhisar Tütün Eksperliğinde 19 ve Akhisar Meslek Yüksek Okulunda ise 600 öğrenci mezun oldu. Mezuniyet törenine Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Birol Kovancılar, Celal Bayar Üniversitesi Tütün Eksperliği Bölümü Müdürü Prof. Altay Uğur Gül, Akhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Çetin, Saruhanlı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Sabih Özer, Akhisar Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Salih Porsuk, MHP Manisa Milletvekili Adayı Osman Oktay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Programda ilk olarak 13. Dönem Akhisar Meslek Yüksek Okulu Birincisi Ümit Ertürk ve ardından  37. Dönem Tütün Eksperliği Yüksek Okul Birincisi Bahriye Akdemir 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemi mezunları adına birer konuşma yaptı.

BİZLERİ MUTLU EDECEK OLAN ŞEY HAYATTAKİ BAŞARILARINIZ

Ardından Akhisar Meslek Yüksek Okulu Doç. Dr. Ahmet Çetin yaptığı konuşmada; “ Bu süreç içerisinde sizlere en büyük desteği veren başta anne babalarınıza, başta rektörümüze, rektör yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker’e, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve ziraat odası başkanlarıma ve Akhisar’da eğitim öğretime destek vermiş bütün sivil toplum kuruluşu örgütlerimize teşekkür ediyorum. Bizleri en mutlu edecek olan şey sizlerin hayattaki başarılarınız ve mutluluklarınızdır. Bu bağlamda başarılarınızın ve mutluluklarınızın sonsuz olmasını temenni ediyorum” dedi.

YENİ BİR HAYATA BAŞLIYORSUNUZ

Celal Bayar Üniversitesi Tütün Eksperliği Müdürü Prof. Dr. Altay Uğur Gül: “ Çok değerli genç arkadaşlarım bugünden sonra Celal Bayar Üniversitesi mezunu olarak yeni bir hayata başlıyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti devleti için Atatürkçü düşünce ve davranışlarıyla, bilimin öncülüğünde yılmadan ve bıkmadan çalışınız. Heyecan ve sevinçle dolu bu önemli gününüzü sizinle paylaşır ve gelecek yaşamınızda başarılı mutlu ve sağlıklı dönemler geçirmenizi diler sizleri bugünlere hazırlayan ailelerinize ve öğretim elemanlarına, üniversite yönetimimize teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.

45 BİN ÖĞRENCİ SAHİBİYİZ

Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Birol Kovancılar: “ Manisa Celal Bayar Üniversitemiz kurulduğu 1992 yılından bu yana çok büyük ivmeler kaydetti. Bugün 10 tane fakülte, 3 tane enstitü, 5 tane yüksekokul, 15 tane meslek yüksek okulu, 600 yataklı Hafsa Sultan tıp fakültemize bağlı hastanemiz ve yaklaşık olarak 45 bin tane öğrenci sahibi bölgesinin en büyük 3. üniversitesi olan bir üniversiteyiz. Biz bununla gurur duyuyoruz. O kadar hızlı bir değişim süreci içerisindeyiz ki bunu yakalamakta üretilen her bilginin sürekli yenilenmesi gerektiği bir aşamadayız. Öğrencilerimize de tavsiyemiz sürekli kendilerini yenilemeli ve değiştirmeleridir. Ailelerinizin sizler için yaptığı çabaların boşa gitmediğini belirtmek istiyorum. Evlatlarınızın ileride oldukça önemli yerlerde olacağına inandığımı belirtmek istiyorum. Hepinizi tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek günün anlam ve önem belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından okul birincileri mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktı ve ardından kep atma töreni düzenlendi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız