KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ÇELİK’TEN MANİSA TV’YE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

ÇELİK’TEN MANİSA TV’YE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

21 Nisan 2014 Saat: 23:59
ÇELİK’TEN MANİSA TV’YE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
ÇELİK’TEN MANİSA TV’YE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
DAYIOĞLU KASABI

Manisa TV, önemli isimleri ekrana taşımaya devam ediyor. Şehzadeler Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa TV Haber Müdürü Murat Yalçın’ın sunduğu 45 dakika programında soruları yanıtladı.

Seçimi değerlendiren Çelik: ”Herkesin sorunlarını dinledik, projelerimizi anlattık, çalışmalarımızda halktan hiç kopmadık. Halkımız da iradesini bizden yöne kullandı. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra diğer adaylar ile birbirimizi arayıp tebrik ettik. Semih Balaban, Cem Çöllü beni aradı. Özgür Özel ile görüştüm. Tebrik ettiler. Bundan sonra da kendileriyle görüşmeye devam edeceğim. Onların düşünlerini benim için önemli. İstifade edeceğim” dedi.

“OY VEREN VERMEYEN HERKESE HİZMET EDECEĞİZ”

Belediye kapısının herkese açık olduğunu belirten Çelik: “Bize oy veren vermeyen herkese hizmet etmek zorundayız. Özel bir durum olmadığı sürece kapım halkımıza her zaman açık olacak. Şu anda tebrik ziyaretlerini kabul ediyorum.  Sürekli belediyede oturan bir başkan olmayacağım, çarşıya pazara gidip vatandaşların sorunlarını dinleyecek, sorunlara çözüm üreteceğim.” diye ifade etti.

“FARKLILIKLAR ZENGİNLİKTİR”

Belediye Meclisi’ndeki farklı seslerin yönetime zenginlik katacağını söyleyen Çerçi: “Büyüksehirle ilgili tavrımız uzlaşmacıdır. Uzlaşma tek taraflı olmaz, karşı tarafın da uzlaşmacı davranması gerekir. Bununla ilgili büyükşehir belediye başkanımızla da konuştum, uzlaşamayacağımızı düşünmüyorum. Bu 5 yıllık süre içerisinde vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet etmeliyiz. Farklılıklarımız zenginliklerimizdir, bunları koruyacağız” diye konuştu.

 Belediye binasının en kısa sürede faaliyete geçeceğini söyleyen Çelik: “ Şu anda Ticaret ve Sanayi Odası’nın boşalttığı çarşı merkezindeki yerini kiralamayı düşünüyoruz. 2 yıl içinde ise kendimize ait bir bina oluşturacağız. Belediyemizi 1 ay içinde aktif hale getirmeyi planlıyoruz. Belediyemiz çalışan konuma geldiğinde projelerimizi aciliyet sırasına göre uygulamaya koyacağız.” dedi.

“CHP SEÇMENİ MHP’YE KAYDI”

Şehzadeler’de yaşayan CHP seçmeninin MHP’li adaya kaydığını söyleyen Çelik: “Sosyal hadiseler matematik gibi işlemez, 2+2= 4 değildir. Bizim oylarımız seçimden1 hafta öncede aynıydı, seçim günü de. CHP’nin ise seçimden 5 gün önce hesapladıkları oy oranı ile seçim günü ortaya çıkan oy oranı çelişkili. Şehzadeler’de yaşayan CHP seçmeni, MHP’li aday Cem Çöllü’ye kaydı. Bunların nedenlerinin tartışılması gerekir. Manisa’da 2. Parti olan CHP hiçbir belediye kazanamamış, oyları düşmüştür.” diye belirtti.

Belediyecilikte hedeflerini anlatan Çelik: “Şehzadeler halkının bana verdiği emaneti farkındayım. Hedefim bu emaneti korumak, halkıma hizmet etmektir. Biz şu hesap ile bu hesap ile uğraşırsak kaybederiz, hesabımızı Allah’a vereceğiz. Bizim düşüneceğimiz tek konu halkımıza hizmettir.” dedi.

ŞEHZADELER TURİZM ALANI OLACAK

Şehzadeler ilçesinde turizm faaliyeti yapacaklarını ifade eden Çelik: “Dünya Şehzadeler Projesi’ni hayata geçireceğiz. Bizde sanayi yok. Turizm, sağlık ve tarım üzerine yoğunlaşacağız.” diye altını çizdi

Manisa TV ekranlarından Şehzadeler halkına seslenen Başkan Çelik: “Hizmet bizim için çok önemli. 5 yıllık başkanlık sürem içerisinde halkıma hizmet edeceğim. Bize oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum, hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız