KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Cengiz Ergün Akhisar Belediyesini Ziyaret etti

Cengiz Ergün Akhisar Belediyesini Ziyaret etti

21 Temmuz 2014 Saat: 17:55
Cengiz Ergün Akhisar Belediyesini Ziyaret etti
Cengiz Ergün Akhisar Belediyesini Ziyaret etti
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Eski stadyum alanına yapılacak olan tesisin alt kısmına otopark yapmak istediklerini ve ayrıca Gölet alanının tamamını almak istediklerine vurgu yaptı. Başkan Ergün’e Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Basın Danışması Pınar Erkmen eşlik etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yaptığı konuşmada “seçimleri ardından mazbatamızı alarak Büyükşehir yasası kapsamındaki değişiklikler tüm hızıyla sürüyor. Son 1 veya 1 buçuk ay içerisinde tüm devir-teslimleri bütün ilçelerimizde oluşumları tamamlama noktasında olacağız. Akhisar’a yapılacak olan hizmetlerden vatandaşın memnuniyeti noktasında ortak olarak hem Büyükşehir hem de Akhisar Belediyesi bünyesinde bu hizmetler vatandaşa en iyi şekilde yansıtılması olacaktır. Yasaların, kanunların el verdiği çerçevede ortak müştereklerde olursa çok daha iyi olacağı kanaatindeyiz. Sonuçta sahayı sizler biliyorsunuz, bizler bu adapte devresinde en az sıkıntılı bir şekilde geçelim düşüncesindeyiz. Akhisar noktasında yapabileceğimiz, ilk etapta şuanda garajın devri yapıldı, tahmin ediyorum su işleri kısa sürede devir olacaktır. Diğer birimleri de bu önümüzdeki günlerde devir olacaktır. Akhisar’a ne yapılması gerekiyorsa Büyükşehir bünyesinde biz de buna hazırız. Önemli olan güzel eserlerin ortak müşterekte kazandırırız diye düşünüyorum. Belediyenin karşısındaki en önemli stadyumun karşılığında yaptığınız yer eski stadyum alanı var. Bizim orası ile ilgili düşüncelerimiz var, bunları da sizlerle paylaşmak istiyorum. Eski stadyumun olduğu yerin en azından yer altı otoparkına talibiz. Üstüne ne isterseniz yaparsanız” dedi. Öte yandan Başkan Ergün Gölet alanını da Büyükşehir bünyesine istediklerini işaret etti.

Hizmet odaklı bir anlayış içerisinde olduklarını ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; “Sizleri tebrik ediyoruz, Allah mahçup etmesin. Bizler öncelikle farkı yerlere mensup olsak da hepimiz hep beraber bir belediyeciyiz ve bu da hepimizin ortak değerleridir, hep birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla burada sizlerin de söylediği gibi ortak müştereklerle hareket ederek Manisa’mıza ve Akhisar’ımıza hizmet edeceğiz. Burada bir sıkıtı olacağını düşünmüyorum, gerçi daha çok az bir süre geçti ama bu süre içerisinde çok olumlu, meclisimiz çok olumlu gidiyor, siz kurucu başkan olarak yapılanmaya çalışıyorsunuz. Bunlar zor süreçler ama başarılı bir şekilde bitecektir. Akhisar’ın özel meselelerini mutlaka sizin planladığınız şeylerde biz müdahil olacağız, söyleyeceğiz sahaya indiğimiz ve problemleri bildiğimiz için. Büyükşehir’in yapması gerekenler noktasında bizler de mutlaka bu konuda yardımcı olacağız ve sizler de bizlere yardımcı olacaksınız. Hizmet odaklı bir anlayış ile inşallah bunları sürdüreceğiz.

Eski stadyum alanı ile ilgili çalışmalarımızı çok yakında meclisimize de açacağız. Yeni stadyum inşaatı bittiğinde 40 milyon liraya yakın bir para harcamış olacağız. Dolayısıyla burada birinci önceliğimiz 40 milyonluk maliyeti rahat çıkarmamız gerekiyor. Bunu yaparken Akhisar’ı takım gibi bir üst lige atlatmamız gerekiyor. Buradaki ihtiyaç programını biz sıkı çalışıyoruz, Türkiye’deki ve dünyadaki gelişen şartlara göre buradaki alanı değerlendirmek istiyoruz” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız