KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

ÇERÇİ'DEN HAFTA SONU MESAİSİ

ÇERÇİ'DEN HAFTA SONU MESAİSİ

22 Nisan 2014 Saat: 00:01
ÇERÇİ'DEN HAFTA SONU MESAİSİ
ÇERÇİ'DEN HAFTA SONU MESAİSİ
DAYIOĞLU KASABI

Ak Parti Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi hafta için makanımda tebrikleri kabul ederken hafta sonlarında da mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyor.

Ak Parti Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,hafta sonun ziyaretleri kapsamında Otmanlar,  Dazyurt, Yayla, İlyasçılar, Seyidli ve Akçaköy, köylerini ziyaret etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi'nin mahalle ziyaretlerine,Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak,Ak Parti İlçe Yöneticileri,Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener ve yöneticilerinin yanı sıra eşi Melek Çerçi'de eşlik etti.

Ziyaret için gittiği mahallelerde coşku ile karşılanan Çerçi, Dazyurt mahallesinde vatandaşlar ile keşkek kardı. Vatandaşlarla sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinleyen Çerçi daha sonra Otmanlar, Yayla, Akçaköy, İlyasçılar ve Seyidli mahallelerine de ziyarette bulundu.

Akçaköy'de Yunusemre ilçe müftülüğü tarafından hazırlanan kutlu doğum haftası programına katılan Çerçi ardından Seyidli mahallesinde Mehter Takımının da bulunduğu sünnet düğününe katılan Çerçi, düğün sahipleri ile harmandalı oynadı. Mahalle ziyaretlerinde keyifli zaman geçirdiğini ve vatandaşların sevgisinden oldukça memnun olduğunu söyleyen Çerçi, mahallelerimizi geliştirip yeşil ve temiz bir şehir yaratma çabasındayız. bu şehirde yaşayan herkes bunu hak ediyorum. Teşkilatlanma çalışmalarımızın hemen ardından çalışmalara başlayacağız.''dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız