KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

CHP Akhisar İlçe Teşkilat’ı 1 Mayıs’ı Kutladı

CHP Akhisar İlçe Teşkilat’ı 1 Mayıs’ı Kutladı

1 Mayıs 2016 Saat: 17:54
CHP Akhisar İlçe Teşkilat’ı 1 Mayıs’ı Kutladı
CHP Akhisar İlçe Teşkilat’ı 1 Mayıs’ı Kutladı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

CHP Akhisar İlçe Teşkilat’ı 1 Mayıs’ı Kutladı

Metronom Haber Ajansı - MHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Örgütü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla ilçe binasında toplanarak 1 Mayıs’ı kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle düzenlenen basın toplantısı programında İlçe Başkanı İsmail Şahin’in şehir dışında olması nedeniyle basın açıklamasını başkan yardımcısı Alper Ayan yaptı. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevilay Büyükyazgan ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Türkiye’de kutlayamayan bir çok işçinin olduğunun altını çizen İlçe Başkan Yardımcısı Alper Ayan; “Eşitlik özgürlük ve adalet için mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramı’nız kutlu olsun. Madende, tezgahta, tarlada, inşaatta çalışan emekçilerimizi selam olsun. Konuşmanın başında öncelikle iş kazalarında Soma'da Ermenek’de yüksek katlı Plaza inşaatlarında kaybettiğimiz tüm emekçilerimizi bu bayram günlerinde minnetle anmak istiyoruz.

Ülkemizde her geçen gün işçilerimizin çalışma şartları zorlaşmakta hakları yenmekte ve sağlıklı durumları gittikçe kötüleşmektedir. Mevcut hükümetin bu taşeronlaşma yapısı sürdükçe ve sen sendikalaşmanın önüne geçilmedikçe maalesef bu şartlar her geçen gün daha kötüye gidecektir. Bir an önce işçi sağlığı iş güvenliği ve sendikalaşma hayata geçirilip işçiler ve emekliler hak ettikleri refah seviyelerine bir an önce ulaşmalıdırlar.

Tüm dünyada aynı anda kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda sendikalara bağlı işçiler alanlarda kutlarken bizim ülkemizde inşaat işçileri ve tarım emekçileri bayramlarını çalışarak geçiriyorlar. Maalesef bu emekçilerimiz işçi bayramlarından habersiz evlerine ekmek götürme derdindeler. Bugün çalışmak zorunda kalan emekli kardeşlerimizin ve büyüklerimizin de haklarına kavuşması için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Barış için özgürlük için dayanışma için ve laiklik için yaşasın 1 Mayıs” dedi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız