KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

CHP Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama programını Parti lokal binasında gerçekleştirdi.

17 Temmuz 2015 Saat: 18:19
CHP Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma
CHP Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama programını Parti lokal binasında gerçekleştirdi. Partililerin büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma programına CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, CHP Manisa 25. Dönem Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Tur Yıldız Biçer ve Mazlum Nurlu, İlçe Başkanı İsmail Şahin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlk olarak söz alan ve Ramazan Bayramını kutlayan Akhisar CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin; “AK Parti 7 Haziran’dan önce tek başına iktidarı hedeflemişti ama onu başaramadı. Şimdi yine CHP’nin Türkiye’nin CHP’sine ne kadar ihtiyacı olduğunu bugünlerde ülkenin geleceği için CHP elini taşın altına sokmaya çekinmeden görevini yapmaktadır” dedi.

CHP İl Başkanı Mustafa Ada ise; “böyle güzel bir günde çok kısa bir süre önce Gölmarmara’da yaşanan elim trafik kazası sonucu 15 insanımızı yitirmenin acısı ile bugün ki bayramımızı buruk bir şekilde kutluyoruz. Bu nedenle öncelikli olarak onları rahmetle ve saygıyla anıyor, bayramınızı kutluyorum” dedi.

CHP Manisa Milletvekilleri Tur yıldız Biçer ve Mazlum Nurlu’nun ardından söz alan CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel yaptığı konuşmada; “CHP Grup Başkan Vekili olarak karşınızda bulunuyorum. Buradaki başarı en küçük pay bana aittir, payın tamamı CHP’nin geçtiğimiz 4 yıllık sürecinde ben milletvekilliği yaparken her çabamızı destekleyen sürekli arkamızda olan ve biraz önce sayın milletvekillerimizin de bahsettiği gibi geçirdiğimiz ön seçimde çok büyük destek veren üyelerimize aittir. İşgal ettiğimiz makam, Ankara’da sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun odasının yanındaki makam odası bize tahsis edilen her odalar CHP’nin üyelerine aittir, hepinizin yeri başımızın üzerindedir. Hapinizde ayrı ayrı bekliyorum.

BAŞBAKAN ETTİĞİ LAFIN ALTINDA EZİLİYOR

Zor bir süreci geçirdi Türkiye, ama şimdi de belirsizlik kadar zor bir sürecin içindeyiz. Büyük bir gurur duyuyoruz partimizle, partimizin üyeleriyle her kademesindeki yöneticisiyle, genel başkanıyla. Çünkü 7 Haziran günü öncesi ne söylediyse bugün aynı şeyleri söyleyen tek parti CHP’dir. Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi’nin genel başkanı geçmiş hükümetin ve şuan ki geçici hükümetin başbakanı Hatay mitinginde şöyle söylüyordu; Ey Kılıçdaroğlu! Ey Bahçeli! Ben tek başına iktidar olamazsam bu görevi bırakırım parti başkanlığını siz de aynı şeyi söyler misiniz diyordu. Biz öyle bir laf etmedik, ama bugün ki başbakan o gün ettiği lafın altında eziliyor.

KOALİSYON MASASINDA 14 İLKEMİZ VAR

Biz 7 Haziran önce şunu söyledik gelirsek, emekliye 2 bayram ikramiye, asgari ücreti Bin 500 TL yapacağız, taşeron işçiyi kaldıracağız, mazotu 1 buçuk lira yapacağız. Bugün koalisyon masasındayız, 14 tane ilkemiz var, ilkelerimizin her bir tanesi, emekliye, işçiye, memura, köylüye ne söz vermişsek onları içeriyor.

MHP 8 HAZİRAN’DA SÖYLEDİKLERİNİ UNUTMUŞTUR

Oysa bizim seçim bildirgemizi çok beğenen, çok benimseyen, aynen alıp kopyalayıp yayınlayan MHP ki seçimde hiç eleştirmedik. Demek ki doğruları söylemişiz onlar da aynı şeyleri söylüyor dedik. 7 Haziran’a kadar çiftçi dedi, işçi dedi, emekli dedi ama 8 Haziran’da başka şeyler söylemeye başladı. Hadi gel Kayalıoğlu Belediyesi’ni tekrar açalım, Medar Belediyesi’ni tekrar açalım, mazoru1 buçuk lira yapalım, emekliye ikramiye verelim. Biz bunları söyledik, sen pankart yaptırdın ve beldelere astırdın, Akhisar’a astın, Beyoba’ya astın ama Devlet Bahçeli 7 Haziran’da bunları söyledi, 8 Haziran’da bunları unuttu. Şimdi başka şeyler söylüyor. Ben CHP ile olmam diyor, e olma! HDP’den destek almam diyor, alma! Ben AKP ile de olmam diyor, peki olma! Ama kardeşim sen bu söylediğin sözleri nasıl hayata geçireceksin.

ERKEN SEÇİMDEN KORKACAK EN SON PARTİ DE CHP’DİR

Bundan sonraki süreçte CHP olarak 14 maddemiz var. Bu maddelerin her bir tanesi seçim bildirgemizde vardır ve bu maddeler biraz önce söylediğim toplumun beklediği maddeler olduğu gibi özgürlükleri, kuvvetler ayrılığını, Cumhurbaşkanının Anayasa sınırlarını terk etmemesini ve ülkeye yeniden toplumsal barış ve huzur gelmesini yani son 13 yıldaki tahribatı ortadan kaldıracak maddelerdir. CHP’nin bu ilkeleri dahilinde partileri değil, ilkeleri konuşan anlayışı içerisinde birileri geçmişteki yaptıklarından ders alıyorsa, birileri CHP’nin ilkeleri dahilinde konuşacaksa oturup konuşacağız. Yok MHP ve HDP’nin yaptığı gibi AKP’de onu istemem bunu istemem derse erken seçimden korkacak en son parti de CHP’dir” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız