KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

CHP’de İlk Aday Adayı Zerrin Mastan

Mastan, 2015 yılındaki genel seçimler için milletvekili aday adaylığını açıkladı.

17 Kasım 2014 Saat: 16:18
CHP’de İlk Aday Adayı Zerrin Mastan
CHP’de İlk Aday Adayı Zerrin Mastan
DAYIOĞLU KASABI

Mastan, 2015 yılındaki genel seçimler için milletvekili aday adaylığını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nde  (CHP) ilk milletvekili aday adaylığını açıklayan Mastan, özel bürosunda basın mensupları aracılığıyla açıklama yaptı.

Haziran 2015’te yapılması beklenen genel seçimlerle ilgili süreç devam ederken, seçimlerde aday olmak isteyenler ise tek tek ortaya çıkmaya başladı. Daha önce CHP’de çeşitli kademelerde görevler yürütmüş olan Makine Mühendisi Zerrin Mastan, 2015 genel seçimlerinde milletvekili için aday adayı olduğunu duyurdu. İki çocuk annesi Zerrin Mastan, “Ben böyle şerefli ve onurlu bir görevi partimden talep ediyorum” dedi.

"TÜM İLÇELERDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Aday adaylığı için beş aydır çalışmalar yaptığını söyleyen Mastan, “Akhisar Medarlıyım. Akhisar’da 25 yıldan beridir makine mühendisliği görevi sürdürmekteyim. Kendi ofisimde serbest mühendislik yapıyorum. 1997’den beri siyasetin değişik kademelerinde bulundum. Bu dönem elimi taşın altına koymaya karar verdim. Adaylığımı açıkladım. Tabi resmi süreç başlamadığı için resmi bir açıklama olmadı. Şuan Manisa’nın tüm ilçelerinde çalışmalarımız devam ediyor. Yavaş yavaş komşu ilçelerde doğru yayılmaya başladık” dedi.

"Ankara YOLU AÇIK"

Milletvekili adayı olmadığı takdirde partisinde üye olarak devam edeceğini kaydeden Mastan, “Aday olmamdaki sebep cumhuriyeti kurtarmak ve cumhuriyeti korumak. Ülkemin şuanda çok büyük tehditler altında olduğunu düşünüyorum. CHP’de olan herkesin bir şeyler yapabilmesi gerektiğini düşündüm. Bende o yüzden aday oldum. Böyle bir görev için çok heyecanlıyım. Yola çıktım biliyorum ki Ankara yolu bana açık. Eğer Ankara yolu bana açıksa ben halkı ile kucaklaşan ve halkı ile iç içe olan halkın vekili olmak istiyorum. Tabi bu arada tarih ve tahlil sizin için yazmış olması gerekiyor. Eğer benim için daha olmamışsa bu olay ben partimde bir üye olarak çalışmalara devam edeceğim” dedi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız