KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

CHP İlçe Teşkilatından Seçim Değerlendirmesi

CHP İlçe Teşkilatından Seçim Değerlendirmesi

10 Haziran 2015 Saat: 16:48
CHP İlçe Teşkilatından Seçim Değerlendirmesi
CHP İlçe Teşkilatından Seçim Değerlendirmesi
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Akhisar İlçe Teşkilatı düzenlediği basın açıklamasında 7 Haziran seçimleri öncesi yapılan çalışmaları ve sonuçlarını değerlendirdi.

Basın açıklamasını gerçekleştiren CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin, 7 Haziran seçimlerinde CHP’nin Akhisar’da biri yerelde iktidar diğeri ise genelde iktidar iki parti ile yarıştığı bir süreç yaşadığını belirterek bu partilerin Akhisar’da ellerindeki ekonomik ve siyasal gücü kullanarak hukuk dışı propaganda yaptıklarını ileri sürdü.

Başkan Şahin,  Ülke genelinde istedikleri sonucu elde edemeseler de Akhisar’da başarıya ulaştıklarını vurgulayarak; “Akhisarlılar bu ekonomik ve siyasal gücü elinde bulunduran partilere karşı CHP’ye oy verenler, bu güce karşı yüreğini ortaya koymuşlardır” dedi. “CHP Türkiye’deki siyasal konumuyla önemli bir faktör ve önemli bir aktördür” diyen Şahin,  CHP’nin Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana benimsediği misyonunu sürdüreceğine ve bu misyonunu koruyacağına inancının tam olduğunu söyledi. CHP’nin Akhisar’da elde ettiği başarı hakkında konuşan Başkan Şahin, CHP’nin uzun yıllardır Akhisar’da birinci parti olamadığını belirterek, tüm yönetim ve partililere seslenerek yarından itibaren yeni bir seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürerek, teşekkür ziyaretleri yapacaklarını ve partilerin propagandasını yapmaya devam ederek; CHP’ye ‘seçimden seçime geliyorlar’ eleştirisini yaptırtmayacaklarını vurguladı. Seçim döneminde siyasi propaganda kurallarına en uygun şekilde davranan kişinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi. Koalisyon konusunda ise “hiçbir partinin 13 yıl boyunca diktatörlük yaparak, hukuksuzluklar ve zulüm yapan iktidara karşı söylenen ve oyunlarını ortaya çıkaran sözlerini yutmaması ve yanaşmaması gerekir” diyerek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ nun önderliğinde hükümetin kurulacağına ve genel başkanlarının başbakan olacağına inancının tam olduğunu belirtti. Ayrıca Başkan Şahin,“ Akhisar’da aldığımız bu birincilik bayrağını asla ikinciliğe düşürmeyeceğiz” diyerek seçim döneminde yaptıkları çalışmalardan dolayı Akhisar halkına, partisinin belediye meclis üyelerine, delegelerine, yönetim kurulu üyelerine, milletvekili adaylarına, milletvekillerine, kadın kollarına, gençlik kollarına teşekkürlerini sundu.

İlçe Başkanı İsmail Şahin’in konuşmasının ardından 25. Dönem CHP Manisa Milletvekili adayı olan Sabri Temel ve CHP Akhisar İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı kısa birer konuşma yaparak, seçim döneminde çalışan ve destek veren herkese teşekkür etti.

 

Akhisar Haber - Köroğlu Giyim



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız