KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

Cumhuriyet Mes. Tek Ve And. Lisesi Kupaları Kaldırdı

İlçemizde uzun yıllar Ticaret Meslek Lisesi olarak hizmet verdikten sonra , yeni ismi olan Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine dönüşümün ardından ,yeni ismiyle ilk sportif başarılarını elde etti.

6 Kasım 2014 Saat: 10:34
Cumhuriyet Mes. Tek Ve And. Lisesi Kupaları Kaldırdı
Cumhuriyet Mes. Tek Ve And. Lisesi Kupaları Kaldırdı
DAYIOĞLU KASABI

İlçemizde uzun yıllar Ticaret Meslek Lisesi olarak hizmet verdikten sonra , yeni ismi olan Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine dönüşümün ardından ,yeni ismiyle ilk sportif başarılarını elde etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçe genelinde düzenlenen sportif yarışmalardan Kros dalında yarışmalara iştirak eden lise Genç Kızlar Kategorisinde İlçe 2.si olutken ,Genç Erkekler Kategorisinde de İlçe 3.lüğüne ulaştı.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Morbel ; Sezonun İlk yarışmalarında okula kupa ile dönen ekiplerimiz oldukça iyi bir başlangıç yapmış oldu.Okulun geçmişten gelen bir spor kültürü var . Öğrencilerimiz spora oldukça yatkın ve hevesli ,Gençlerimizin enerjilerini spor alanında değerlendirmeleri başarıyı getirdi.Ayrıca okulumuzda Kız ve Erkek Kategorilerinde Oryantiring,Puanlı Atletizm,Kros,Futsal,Bocce,Dart,Bisiklet,Güreş,İşitme eng. alanlarında ekiplerimiz yıl boyunca boy gösterecekler.dedi.

Morbel; Okulumuz 10.sınıf öğrencilerinden Emre Kırbaş Türkiye Motor Sporları Federasyonunun düzenlediği yarışmalarda; sezonu Motosiklet Drag 750 cc dalında Türkiye Şampiyonu olarak bitirmiştir.Bu güzel başarı okulumuzu olduğu kadar ilçemiz için de bir övün kaynağıdır.Kendisini de bu vesile ile tekrar kutluyorum.dedi.

Ödül töreninde ;Genç Kızlar Bireysel Akhisar 3.sü Sevgi Baki’ye madalyasını ve takım İlçe 2.liği kupasını veren Okul Müdürü Mahmut Doğruyol ;Başarılı sporcularımız ,bizleri mutlu ettiniz,sizleri can-ı gönülden kutluyorum.Bu ,yeni başarılarımızın ayak izleridir.Okullar açıldığından bu yana yapmış olduğunuz çalışmaların semeresini aldınız.Hiç bir emek ortada kalmaz,çalışan mutlaka karşılığını alır.Okulumuzu başarı ile temsil ettiniz için sizleri tekrar kutluyorum dedi.

Genç Erkekler Kategorisinde İlçe 3.lüğü elde eden okul kros takımının ödülünü Takım Kaptanı Yunus Emre Yılmaz,Okul Müdür Yardımcısı Ayşe Bilgehan Küçüktaban’ın elinden aldı.

750 cc Moto Drag  Türkiye Şampiyonu Emre Kırbaş ise Türkiye Motor Sporları Federasyonu Tarafından verilen Şampiyonluk Kupasını, Okulun Muhasebe Finansman Bölüm Başkanı Nuri Şen’in elinden aldı.

Öğrencilerin coşkulu alkışları arasında gerçekleşen ödül töreni hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız