KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Dağlar Oda Başkanlarını Ziyaret Etti

Dağlar Oda Başkanlarını Ziyaret Etti

5 Mart 2015 Saat: 11:02
Dağlar Oda Başkanlarını Ziyaret Etti
Dağlar Oda Başkanlarını Ziyaret Etti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Fayton Hotel

Mahalle ziyaretleri ardından Akhisar Merkez ziyaretlerini gerçekleştiren Ak Parti Manisa Milletvekili aday adayı Mustafa Dağlar, Akhisar Kahveciler Esnaf Odası, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti.

İlk olarak Akhisar Kahveciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden Dağlar, oda başkanı Erkin Güney ve yönetimi tarafından karşılandı. Oda başkanı Erkin Güney “ Sizleri basından takip ediyoruz. Esnaf ziyaretlerinize ilk olarak bizden başlamanız bizi çok onurlandırdı. Siz diğer adaylar gibi değilsiniz. Klasik bir aday tavrınız yok, farklısınız. İnşallah hayırlara vesile olacak başarılara imza atacaksınız” dedi. Dağlar, babası Muzaffer Dağlar’ın da yıllarca kahvehanecilik yaptığını o yüzden bu mesleği de zorluklarını da bildiğini dile getirerek “ Şu an Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın getirdiği yasal düzenlemeyle kapalı alanların dumansız hava sahasına dönüşmesi neticesinde kahvehane işleten bazı esnaflarımız buna tepki göstermişti. Fakat geldiğimiz noktada görüyoruz ki kapalı alanlara getirilen bu sigara yasağı şu an kabul görmüş durumda ve çoğunluk da bundan memnun. Vatandaşlar artık daha temiz ve sağlıklı bir ortamda çayını kahvesini içerek, sohbetini ederek güzel bir hizmet alıyor. “ diye konuştu.

Mustafa Dağlar, Erkin Güney’i ziyaret ettikten sonra ikinci kez başkan seçilen Ziraat Odası başkanı Ahmet Akbuğa’yı ziyaret etti. Dağlar’ı ekibiyle birlikte kapıda karşılayan Akbuğa “Bir yola çıktınız ve inşallah başarılı olacaksınız. Basından çalışmalarınızı takip ediyorum. Sizdeki hizmet etme potansiyelini ve sevdasını görüyorum. İnşallah güzel işler yapacaksınız. “ diyerek Dağlar’a çıktığı yolda başarılar diledi. Ziraat Odası faaliyetleri hakkında bilgi alan Dağlar, Akbuğa ile zeytin üretimi konusunda sohbet etti. İki yıldır zeytin ve zeytinyağı fiyatlarının iyi seviyelerde olduğunu dile getiren Akbuğa, birlik konusunda kat edilmesi gereken çok yol olduğunu, kooperatifleşme konusunda Akhisar’ın eksik kaldığını belirtti. Hizmet için yola çıktıklarını belirten Dağlar eksikleri tamamlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Üçüncü olarak Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden Dağlar, burada Oda başkanı tarafından kapıda karşılandı. Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Hasan Ali Men “ Böyle yerlerde sizin gibi tabandan gelen insanları görmek çok güzel. Allah utandırmasın. Aday adaylığınızı duyunca çok sevindim. Temayül yoklamasından da İnşallah hayırlısıyla alnınızın akıyla çıkarsınız” dedi. Babasının esnaf olduğunu kendisinin de esnaflıktan geldiğini belirten Dağlar, her zaman esnafın yanında olacağını sıkıntılarıyla ilgileneceğini söyledi. Oda başkanı Hasan Ali Men “ Seçildikten sonra da bu ilişkiler devam etsin istiyoruz. Sizinle bu ilişkilerin inşallah vekil olduğunuzda da devam edeceğine inanıyorum. Tabandan gelen bir insansınız. Keşke partinin üst kademeleri bunları da değerlendirse de sizi ona göre değerlendirseler. Sizinle her zaman irtibatımızın devam edeceğine inanıyorum. Çıkarılan kanunlarda bizlerin oda başkanlarının görüşlerinin alınması çok önemlidir. Eğer bizlerden bu konularda görüş alınırsa daha sağlıklı kanunlar çıkacağını düşünüyorum. “ dedi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız