KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Daha İyi Bir Festival İçin İlk Toplantı

MANİSA’nın dünyaca ünlü olan ve 2015 yılında 475.’si gerçekleştirilecek Uluslararası Mesir Festivali için ilk toplantı

21 Kasım 2014 Saat: 11:39
Daha İyi Bir Festival İçin İlk Toplantı
Daha İyi Bir Festival İçin İlk Toplantı
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA’nın dünyaca ünlü olan ve 2015 yılında 475.’si gerçekleştirilecek Uluslararası Mesir Festivali için ilk toplantı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katıldığı toplantıda, Uluslararası Manisa Mesir Festivali’nin ilimize yakışır şekilde gerçekleşmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

Gelecek yıl 475. kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Festivali için ilk toplantı gerçekleştirildi. Manisa Valiliği’nde Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Basın-Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Şehzadeler Belediyesi temsilcileri ve şube müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “475.’sini düzenleyeceğimiz Uluslararası Mesir Festivali’mizin ilk toplantısını yapmak için bir araya geldik. Birlik beraberlik içerisinde, Manisa’nın tanıtımı noktasında neleri yapabilirizin başlangıcı olarak toplandık” dedi.

Vali Bektaş’a Mesir Sunumu

Konuşmanın ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, katılımcılara 474. Uluslararası Manisa Mesir Festivali kutlamaları hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a 474. Mesir Festivali ile ilgili sunum yapıldı. Toplantıda, 475. Uluslararası Manisa Mesir Festivali’nin ilimize yakışır şekilde gerçekleşmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız