KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Davutoğlu 1 Kasım için destek istedi

Davutoğlu 1 Kasım için destek istedi

8 Ekim 2015 Saat: 22:23
Davutoğlu 1 Kasım için destek istedi
Davutoğlu 1 Kasım için destek istedi
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Davutoğlu 1 Kasım için destek istedi

Metronom Haber Ajansı MHA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu 1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde Manisa Cumhuriyet Meydanında Manisalılara seslendi. Davutoğlu, "Yaşanan Fetret döneminin sona ermesi için 1 Kasım'da AK partiye 'Tek başına iş başına' demenizi bekliyoruz" dedi.

Miting öncesinde alanda YSK tarafından yasaklanan 'Haydi Bismillah' şarkısı çalındı.

Davutloğlu'nun Manisa mitingine eski Başbakan Yardımcısı ve Manisa milletvekili Bülent Arınç ile birlikte MKYK üyeleri, Ulaştırma eski Bakanı İzmir Milletvekili adayı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Manisa milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa milletvekili adayları, Eski milletvekilleri, İzmir milletvekilleri de katıldı.

"Bu benim siyasi hayatımda Manisa'ya 5. gelişim" diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, konuşmasının başında Manisa'nın tüm ilçelerini selamladı.

Manisa'ya 1 Kasım gecesinin müjdesini almaya geldiğini ifade eden Başbakan Davutoğlu, "7 Haziran'dan bu yana köprünün altından çok sular aktı. ülke bir Fetret Dönemine girdi ama AK Parti bu fetreti hissettirmedi. Biz sorumluk aldık ve seçim hükümeti kurduk. Daha öncesinde hükümeti kurmak için koalisyon görüşmelerini sonuna kadar sürdürdük. Bizim tüm gayretlerimize rağmen inat ettiler ve bizim birlik dilimize karşılık vermedi. CHP Blok siyasetine soyundu. Kutuplaşma siyaseti yaptılar. MHP demiyorum da Sayın Bahçeli herkese Hayır dedi. Her gittiğimizde hayır dedi. Hükümet olalım dedik, hayır dedi. Seçim hükümetine hayır dedi. Azıklık hükümetine yine hayır dedi. Bu ülkenin kaderiyle kendi kaderini aynı gören MHP'li kardeşlerimizin çoğu Bahçeli'nin bu tutumunu desteklemedi. Gelip elini taşın altına koymadı. Terörle beraber mücadele etmeye yanaşmadı" dedi.

MÜCADELE SÜRECEK

Başbakan Davutoğlu, son dönemde şehit olan askerlerin hakkını sonuna kadar arayacaklarını ifade ederek, "Biz terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. PKK, halkı kalkan yapın herkesi vurun diyor. Bizde buradan HDP'ye PKK'yla selfie çekmeyi bırak diyoruz" dedi.

7 Haziran'dan sonra seçim hükümeti kurmak için milletvekillerine davet çıkardıklarını söyleyen Davutoğlu, "Muhalefet hayır katılmayacağız dedi. 13 yıllık iktidarımızdan rahatsız olanlar 2 aylık seçim hükümetine bile yanaşmadı. Hükümet kurmaya cesaret edemediler. 2 ay görev almayan kişiler 4 yıl nasıl ülke yönetecekler" diye sordu.

Türkiye sınırında her gün olaylar olduğunu ancak kimseye hükümet boşluğunu hissettirmediklerini söyleyen Ahmet Davutoğlu, "Gelip 3 ay bu işin ucundan tutmadılar. Bahçeli bugün kayıp. Eğer o da Tuğrul Türkeş gibi gelip taşın altına elini koysaydı bu işi daha kolay çözerdik. Tüm sorunların karşısında dimdik duracak tek Parti AK partidir. Milletimiz bunu anladı" dedi.

MEMLEKET MESELESİ

1 Kasım'da yepyeni bir Türkiye olacağını belirten Davutoğlu, "Bizim için mesele memleket meselesidir. Memleket meselesini çözmek için AK Partiye tek başına iş başına deyin. AK Parti yenilenmenin ve yeniliğin adıdır. AK Parti 81 ilin 78 milyonun ve Türkiye'nin partisi olmuştur" dedi.

İŞTE VAATLER

Muhalefet partilerinin birbirleriyle yarıştığını buna karşın AK Partinin dünyayla yarıştığını iddia eden Başbakan Davutoğlu, "1 Kasıma doğru giderken Milletimizin bizden taleplerini yeniden gözden geçirdik. Toplumun tüm kesinlerinden görüş aldık. Büyüyen zenginleşen Türkiye'nin istek ve taleplerini ele aldık. Emeklilere yıllık bin 200 TL katkı sağlayacağız. Ayrıca prim kesintilerini kaldırıyoruz ve asgari ücreti bin 300 TL'ye çıkarıyoruz. Manisa tarım kentidir. Çiftler için gübrede KDV'yi kaldırıyoruz. 5 dekarın altında tarlası olan çiftçi de bu destekten yararlanacak. Asgari geçim indirim uygulamasını herkes için uygulayacağız. Esnafa 30 bin TL'ye kadar masrafsız kredi vereceğiz. Girişimcileri de unutmadık ve projesini getiren girişimcilere iş yerlerini biz kuracağız. Doğum yapan annelere doğum hediyesi veriyoruz. Gençler için de müjdelerimiz var. Kendi işini kurmak isteyen gençlere proje vermeleri karşılığında 50 bin TL sermaye veriyoruz. Ayrıca 100 bin TL'de faizsiz kredi veriyoruz girişimci gençlere. Yeni işe başlayan gençlerin 1 yıl boyunca maaşını biz ödeyeceğiz. Ayrıca ülkenin her bir köşesinde gençler için ücretsiz internet vereceğiz. Gençlerden9 pasaport harçlarını da kaldırıyoruz." dedi.

MANİSA'YA MÜJDELER

Manisa'ya da müjdeler veren Başbakan Davutoğlu, "7 Haziran'da Manisalılara söz vermiştim. Bu sözlerin tamamı geçerlidir. Manisa'ya 13 yılda 11.7 milyar yatırım yaptık. 3 bin 750 derslik, 2 OSB, 3 Adalet Sarayı ve 3 bin 726 konut inşa ettik. 336 km bölünmüş yol yaptık. Manisalı çiftçilerimize 1.7 milyar kredi verdik. 2003 yılında Manisa'ya doğalgaz getirdik. Bundan sonra da durmayacağız. 6 bin 442 yeni konut yapacağız. 6 Organize Sanayi Bölgesi yapıyoruz. 2 dev stadyum, 560 Yataklı Bölge hastanesini yapacağız. 18 Salğık tesisi, 2 büyük baraj yapacağız. Sabuncubeli Tünelini de en kısa zamanda tamamlayacağız ve Manisa/İzmir arası 15 dakikaya inecek. Manisa Ankara'ya yüksek hızlı trenle bağlanacak. Bunlar vaat değil birer sözdür. Bu sözlerimizin tamamını tutacağız. Türkiye'de tüm okullarda Manisa'nın kuru üzümü dağıtılıyor. Bundan sonrada kuru üzüm alımı devam edecek. Soma faciasının üzerinden 1 yıldan fazla geçti. o günden bugüne kadar ailelerin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Son nefesimize kadar onların yanında olmaya devam edeceğiz. Manisa'da yaşanan don olayında zararların karşılanması için elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Davutoğlu konuşmasının ardından Manisa Milletvekili adaylarıyla birlikte halkı selamladı. 

Kaynak manisahaberleri.com

davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada
davutolu-manisada

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız