KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Demirci Eğitim Fakültesi Lojmanlarına İkinci Destek

Demirci Eğitim Fakültesi Lojmanlarına İkinci Destek

31 Ocak 2015 Saat: 16:24
Demirci Eğitim Fakültesi Lojmanlarına İkinci Destek
Demirci Eğitim Fakültesi Lojmanlarına İkinci Destek
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha önce temel aşamasında ziyaret ederek destek verdiği Demirci Eğitim Fakültesi Lojmanlarına, bir destek sözü daha verdi. Demirci ziyaretinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan lojman binasını ziyaret eden Başkan Ergün, binanın iç kısmında ki eksikliklerin de tamamlanacağı sözünü verdi.

Demirci’de Dayanışma Derneği ve hayırseverlerin katkılarıyla 2013 yılında yapımına başlanan Eğitim Fakültesi Lojmanları büyük ölçüde tamamlandı. Daha önce seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Demirci’de lojmanlara demir desteği veren Başkan Ergün, büyük ölçüde tamamlanan binanın iç kısmına da destek vereceklerini söyledi. Demirci ziyaretinde Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, İlçe Koordinatörü Kazım Aysan ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Kırkaya ile birlikte lojmanları ziyaret eden Başkan Ergün, binada incelemelerde bulundu. Demirci Dayanışma Derneği Başkanı Kasım Kabak ve dernek yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Ergün’e binanı eksiklikleri ile ilgili bilgi verildi.

Binanın Mermerleri Büyükşehirden

Dernek Başkanı Kabak, mutfak ve merdivenlerde kullanılmak üzere binanın mermer eksiği olduğunu bunu karşılamakta zorlandıklarını söyledi. Bunu üzerine gereken desteğin verileceğini ifade eden Başkan Ergün, “Sizlerin ve hayırseverlerin destekleriyle yapılan bu binaya daha önce gereken desteği vermiştik. Öncelikle sizlere özveriniz için teşekkür ediyorum. Fakültede eğitim veren hocalarımıza hizmet verecek olan bu binaya bizde imkânlarımız doğrultusunda her türlü desteği vermeye hazırız. Mermer konusunda yaşanan sıkıntıyı en kısa zamanda çözeceğiz” diye konuştu.

Büyükşehrin İsmi Odaya Verilecek

Demirci Dayanışma Derneği Başkanı Kasım Kabak, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün lojmanlarını ikinci kez ziyaret etmesinden ve destek vermesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Binaya destek veren hayırseverlerin ismini odalara vereceklerini ifade eden Kabak, “Başkanımız Cengiz Ergün’ün de binamıza temel aşamasından bugüne önemli destekleri oldu. Bu nedenle binamızda bulunan odanın birine Büyükşehir Belediyesi’nin ismini vereceğiz. Katkılarından dolayı derneğimiz ve Demircililer adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz”

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi






 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız