KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Asayiş

Demirlerden Ölüme Atladılar

Demirlerden Ölüme Atladılar

31 Temmuz 2014 Saat: 10:02
Demirlerden Ölüme Atladılar
Demirlerden Ölüme Atladılar
DAYIOĞLU KASABI

Mimar Sinan Bulvarı'nda yayaların üst geçitleri kullanmak yerine yolu ayıran bariyeri atlayarak geçmeye çalışmaları bayramda az kalsın üç cana mal oluyordu.

Olay, Mimar Sinan Bulvarı İtfaiye Müdürlüğü önünde meydana geldi. Yakınlarıyla bayramlaşmak için evden ayrılan üç arkadaş, demir bariyerlerle ayrılan yoldan karşıya geçmek istedi. Bir kaç yüz metre ilerideki üst geçidi kullanmak yerine kestirmeden karşıya geçmeyi isteyen genç kızlardan 14 yaşındaki İ.E ve ismi öğrenilemeyen iki kız arkadaşı, bariyerden atlayarak akan trafiğe dikkat etmeden yola çıktı. Bu sırada İzmir'den İstanbul istikametine seyreden polis memuru E.A idaresindeki 35 AS 0078 plakalı otomobil, yola aniden fırlayan gençlere çarpmamak için ani fren yaptı. Fren mesafesi yeterli kalmadığı için genç kızlardan E.A.'ya çarpan araç durduktan sonra ise olay yerinde kavga çıktı.

KAZADAN SONRA KAVGA ÇIKTI
Arkadaşlarının trafik kazasına karıştığını uzaktan göre A.K. isimli şahısta yolu parmaklıkları atlayarak geçmek isteyince panik halinde çıktığı yaklaşık iki metrelik parmaklıklardan düşerek yaralandı. Olay yerine gelen genç kızların yakınları ile yola aniden çıkan kızlara çarpan polis memuru sürücü arasında sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen trafik polisleri kavgayı ayırmaya çalışırken kaza yerine gelen sağlık ekipleri de aracın çarptığı İ.E ve bariyerden düşerek yaralanan arkadaşı A.K.'nın ilk tedavilerine yaptı, ardından yaralı olarak Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ANİDEN YOLA ÇIKTILAR 
Kazayı yapan polis memuru E.A. ,kızların aniden yola fırladığını kazanan aniden olduğunu söyledi. E.A.; " "Ben yolda yavaş bir süratle gidiyordum birden üç genç kız yolun ortasına atladı. Fark etmemle birlikte frene bastım, fakat birine çarptım. Üst geçit varken neden tehlikeli yolları seçerler anlamak mümkün değil" şeklinde konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız