KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Demokrasi Nöbetinde 11. Gün Geride Kaldı

Demokrasi Nöbetinde 11. Gün Geride Kaldı

26 Temmuz 2016 Saat: 19:38
Demokrasi Nöbetinde 11. Gün Geride Kaldı
Demokrasi Nöbetinde 11. Gün Geride Kaldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar’daki demokrasi nöbetinde 11 gün geride kaldı

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

15 Temmuz yaşanan darbe girişimine karşı sokağa çıkarak demokrasi nöbeti tutan Akhisarlılar 11. gününde de Akhisar Milli Egemenlik Meydanını doldurdu.

Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk Bayrakları ve pankartlarla darbe girişimini protesto etmeye devam ediyor. Milli Egemenlik Meydanındaki kalabalık, ''Şehitler ölmez Vatan bölünmez'', ''Dik dur eğilme Akhisar seninle'', ''Darbeye karşı omuz omuza'' şeklinde slogan attı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından kuran tilaveti ile başlayan demokrasi nöbeti gecesinde ilk olarak söz alan İçişleri Bakanı eski danışmanı Nevzat Büküm Akhisarlılara seslendi. Darbe gecesi Ankara’da bulunduğunu belirten Büküm; o akşam yaşananları anlatırken demokrasiye sahip çıkan Akhisarlıların çok güzel bir örnek teşkil ettiğini ifade etti. Büküm sözlerine şöyle devam etti; “halkımız bir bütün olarak ayağa kalktı ve sokağa çıktı. Kendini tankların önüne attı ve üstüne çıktı ve ihtilal ile darbelere hayır dedi. Yani dedi ki artık biz çağdaş ve medeniyetli bir ülke haline geldik, demokrasimiz, özgürlüğümüz, bağımsızlığımız ve halkın iktidarı ilelebet yaşayacaktır dedi. Bu Türkiye demokrasisi için gerçekten büyük bir devrimdir. Bu devrimi başlatan devlet başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Onun halkımızın önünde duruşuyla ve o duruşa sahip çıkan bu halk onun arkasında birleşmek suretiyle gerçekleşti herşey. Artık ordunun da halkla birleşmesi ve bütünleşmesi gerekiyor. Halkımızın neyi isteyip neyi istemediğini görmesi gerekiyor” dedi.

Öte yandan yine bu akşam saat 21.30’da itibaren gerçekleşecek demokrasi nöbetinin 12.gününde Akhisar İlçe Müftülüğünün bir programı olacağı bildirildi.

 



























































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız