KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

Dereköy Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı

Dereköy Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı

11 Mayıs 2015 Saat: 21:27
Dereköy Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Dereköy Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tübitak arasında imzalanan ve Tübitak Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuzun hazırlamış olduğu, Dereköy Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına hoş geldiniz.

TÜBİTAK Bilim Fuarları, temel eğitimde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak MEB’e bağlı okullarda düzenlenen bilimsel faaliyetlerdir. Okullarda gerçekleştirilen bu fuarlarla, Ortaokul öğrencilerinin kendi ilgileri doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yapabilecekleri, araştırmalarını sergileyebilecekleri, eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturulması amaçlanmaktadır. TÜBİTAK Bilim Fuarları bir yarışma etkinliği değildir. Bu Fuarların amacı, Öğrencilerin ürettikleri bilimsel bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaşmalarını sağlayacak eğitici, öğretici ve eğlendirici bir ortam oluşturmaktır. Bu ortamda araştırmasını sunan öğrenciler, üretebilmenin heyecanını, ürettiğini başkaları ile paylaşmasının coşkusunu ve bunların kendisinde oluşturduğu özgüven duygusunu yaşayacaktır.

Bilim Fuarları, öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan bir eğitim ve öğrenme metodu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bilim fuarları, çevreye bilimsel bir gözle bakmamızı sağlar, kendi yaratıcılığımızın farkına varmamıza, yeni beceriler geliştirmemize ve merak ettiğimiz konular hakkında bilgi sahibi olmamıza katkıda bulunur. Bilim Fuarları, bunların yanı sıra, bilimin hayattaki öneminin kavramasına ve öğrencilerin derslerine daha yüksek motivasyonla devam etmesine yardımcı olur. Öğrencilere belirlediğiniz konularda kendi keşiflerini yapma olanağı sunar. Böylece derslerde, kitaplarda ve laboratuar uygulamalarında öğrendiklerini kendi projeleri içinde pekiştirmesine imkân verir.

Değerli öğrencilerimiz eminim ki proje çalışmalarınızın her biri ileride başarılı çalışmalarınıza atılacak büyük imzaların ilk basamağıdır.

Öğrencilerimizin danışman öğretmenleriyle birlikte gerçekleştirdikleri 25 proje bulunmaktadır. Öğrencilerimizin bu heyecanı yaşamasında katkısı bulunan Bakanlığımıza Tübitak’a ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim.

Yapmış olduğumuz bu etkinliğe bizleri kırmayarak katıldınız, bizleri onurlandırdınız, hepinize okulumuz adına teşekkür eder, Saygılar sunarım.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız