KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Devlet Hastanesinde Ücretsiz İnternet

Devlet Hastanesinde Ücretsiz İnternet

4 Aralık 2014 Saat: 09:53
Devlet Hastanesinde Ücretsiz İnternet
Devlet Hastanesinde Ücretsiz İnternet
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde, hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz internet erişim hizmeti sunulmaya başlanmıştır. Hastane bilgi-işlem birimi tarafından sağlanan kablosuz internet erişim hizmeti sayesinde, hasta ve hasta yakınlarına, kişisel bilgisayarlar, tablet ve cep telefonlarıyla, yataklı tedavi birimleri ve poliklinik bekleme alanlarında ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlanmıştır.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol KARACA, yaptığı açıklamada, internetin artık hayatın her alanında kullanıldığını belirterek, "İnternet kullanımı günümüzde hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Bu noktadan hareket ederek, hastanemizden sağlık hizmeti alan hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini arttırmak adına, hastanemizin tüm kapalı alanlarında kablosuz internet erişim hizmeti sunmaya başladık. Bu hizmet sayesinde hasta ve hasta yakınları, özellikle yatan hasta servis ve bekleme alanları ile poliklinik bekleme alanlarında kendi cep telefonları, tablet ve dizüstü bilgisayarlarından ücretsiz internete bağlanabiliyorlar." dedi.

Akhisar Devlet Hastanesi resmi internet sayfası da “www.akhisardh.gov.tr” yenilendi. Yeni tasarımda hasta ve hasta yakınlarının en çok kullandıkları kısımları ön plana çıkarıp daha basit bir arayüz ile hizmet verilmeye başlanmıştır.

Hastanede verilmeye başlanan ücretsiz internet hizmetiyle ilgili bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz.( http://www.akhisardh.gov.tr/hastanemizde-ucretsiz-kablosuz-internet-hizmeti/   

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız