KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

"Ecdada Mektup" Yarışmasında Birinci ve İkinci Akhisar'dan

"Ecdada Mektup" Yarışmasında Birinci ve İkinci Akhisar'dan

28 Nisan 2015 Saat: 17:43
"Ecdada Mektup" Yarışmasında Birinci ve İkinci Akhisar'dan
"Ecdada Mektup" Yarışmasında Birinci ve İkinci Akhisar'dan
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinden düzenlenen "Gençlerden Ecdada Mektup" konulu Manisa'da yapılan yarışmada Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi, Liseler arasında Seher Verili birinci, Ortaokullar arasında Akhisar Bekir Pehlivanoğlu Orta Okulundan Helin Girici ikinci oldular.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan törene İlçe Müdürü Süleyman Mermer, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Akhisar ilçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Müdürü Coşkun Demir, Akhisar Bekir Pehlivanoğlu Ortaokulu Abdülkerim Korkmaz öğrenciler Sever Verili ve Helin Girici katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer;" Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Akhisar Gençlik ve spor bakanlığının düzenlemiş olduğu bu yarışmaya Akhisar'dan okullarımız katıldı. Öğrencilerimizle ‘Ecdada Mektup’ adı altında ecdadımıza mektuplarını yazdılar ve Manisa’da dereceye girdiler. Manisa’da birinci ve ikinci olduk. Ben burada başta öğrencilerimizi, velilerini, öğretmen arkadaşlarımızı ve idarecilerimizi kutluyorum. Bunlar bizim için çok güzel şeyler. Öğrencilerimiz sayesinde istikbale umutla bakıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Akhisar ilçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay'ın bu konuda çok emeği oldu" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Akhisar ilçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay;" İlk aşamada gelen eserlerin sayısının daha fazla olması konusunda birlikte çalıştık. Öğrencilerimizin eserlerinden Türkiye derecesi bekliyoruz" dedi.

Toplantının sonunda Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi öğrencisi Seher Verili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer'e okulunun rozetini ve 5 Mayıs'taki Okulunda düzenlediği "Köfte Partisinin" davetiyesini verdi. 

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız