KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Spor

Ege Karması Kimsesiz Çocuklar için Chios Adası’nda

Ege Karması Kimsesiz Çocuklar için Chios Adası’nda

8 Ekim 2015 Saat: 15:15
Ege Karması Kimsesiz Çocuklar için Chios Adası’nda
Ege Karması Kimsesiz Çocuklar için Chios Adası’nda
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Ege Karması Kimsesiz Çocuklar için Chios Adası’nda

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Yunanistan Chios (Sakız Adaları)’ta kimsesiz çocukların yararına organize edilen dostluk maçına Türkiye’den Ege Karması Futbol takımı davet edildi. Kuzey Ege Adalar Birliği Valisi Stamatios Karamatzis’in davetlisi olarak Chios’a giden Ege Karması Futbol takımı kimsesiz çocuklar yararına düzenlenen dostluk maçına davet edildikleri ve bu organizasyonda yer aldıkları için mutluluklarını dile getirdiler.

Ege Karması Futbol takımı, Terra-Terra Chios Futbol takımı ile karşılaşacakları maç için Yunanistan Chios (Sakız Adaları)’a gitti. Takım kaptanı Emin Kökçü, Kimsesiz çocuklar adına düzenlenen dostluk maçının afişlerini her yerde gördüklerini ve maçın milli bir karşılaşma havasında olduğunu Türk Yunan Dostluğunun bir kez daha perçimlendiği bu müsabakada yer almak ve Türkiye’yi temsil etmekten gurur duyduklarını dile getirdi.

Ege Karması Futbol Takımının 6-2 Üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonunda Her iki takımın açıklamasında da “DOSTLUK KAZANDI” ifadesi yer aldı. Maçın ardından açıklama yapan Ege Karması Futbol Takımı Kaptanı Emin Kökçü; “Burada bulunmak ve kimsesiz çocuklar için sahada olmak mutluluk verici. Bir Akhisar’lı olarak böyle güzel ve anlamlı bir organizasyonda yer almaktan ve Akhisar’ımızı ön plana çıkarmaktan gurur duyuyorum. Bizleri ada’da bulunduğumuz sürece çok iyi karşıladılar ve ağırladılar. Başta, Kuzey Ege Adalar Birliği Valisi Stamatios Karamatzis olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu organizasyona davet edilmek bizleri gururlandırdı. Sayın Valimize, Terra Terra Chios Futbol Takımı Başkanı Theodoros Vakondios ve Terra Terra Chios’lu futbolcu kardeşlerimize arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Karşılaşma sonunda, Kuzey Ege Adalar Birliği Valisi Stamatios Karamatzis ve Terra Terra Chios Futbol Takımı Kaptanı George Res Ege Karması Futbol Takımı kaptanı Emin Kökçü’ye Plaket taktim etti. Ege Karması Kaptanı Emin Kökçü de Akhisar’dan götürdüğü Tablo ve Plaketleri Vali Stamatios Karamatzis ve Kaptan George Res’e taktim etti.

Maçta, Yunanistan Temsilcisi Terra Terra Chios’un gollerini George ve Panos kaydederken, Ege Karmasının Gollerini Hayrullah (3), Türkay, Mesut ve İbrahim Kaydetti.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız