KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Emekli Yakında Promosyon Alacak

Emekli Yakında Promosyon Alacak

16 Haziran 2016 Saat: 11:38
Emekli Yakında Promosyon Alacak
Emekli Yakında Promosyon Alacak
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Emekli Yakında Promosyon Alacak

Haber Merkezi

Emeklilerin yanı sıra vefat edenlerin yakınlarına da promosyon ödenecek. Bakan Soylu, ‘Emekli ve hak sahiplerine promosyon için görüşmeler sürüyor’ dedi.

Memurlar gibi emeklilere de banka promosyonu dönemi başlıyor. Çalışma Bakanlığı, emeklilere promosyon için bankalarla pazarlıkları sürdürüyor. Görüşmeler hem emekliler hem de hak sahipleri için yapılıyor. Anlaşma sağlanırsa, promosyon sadece emeklilerle sınırlı kalmayacak. Dul ve yetimlere de yani eşinin ya da babasının emekli maaşını alanlar da promosyondan yararlanabilecek.

EMEKLİ YAKINI DA PROMOSYON ALACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Bir soru önergesini yanıtlayan Soylu, emekli ve hak sahiplerine promosyon ödenmesine ilişkin olarak bankalar ile görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Bakan Soylu, şunları kaydetti: kampanyalar var "Emekli ve hak sahipleri ilk gelir/aylıklarını gönderilen bankadan aldıktan sonra istedikleri takdirde; kurumun ilgili birimlerine yazılı olarak müracaat ederek, e-devlet üzerinden veya aylık almak istedikleri banka şubelerine müracaat ederek gelir/aylıklarını promosyon ödemesi yapan bankalara taşıyabilme imkanına sahiptir. Bazı özel bankaların, şubelerinden bankaca belirlenen sürede aylık almaları taahhüdü ile promosyon ödemesi yapacağına ilişkin kampanyaları bulunmaktadır."

12 BANKA FORMÜLÜ Edinilen bilgiye göre; promosyonda gelinen nokta, 3 yıllık dönem için 600 lira ödenmesi. Ancak Bakanlık tutarın artırılmasını istiyor. Beklenti, 3 yıl için 900 lirada anlaşılması. Bakanlık, promosyon görüşmelerini Türkiye genelinde belli sayıda şubeye sahip 12 banka ile yürütüyor. Promosyon için anlaşmanın bu 12 banka ile yapılacağı konuşuluyor. Bu durumda emekli, söz konusu 12 bankadan istediğini seçecek.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız