KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Ziraat Odasına iade-i ziyaret Etti

Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Ziraat Odasına iade-i ziyaret Etti

14 Ekim 2014 Saat: 18:03
Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Ziraat Odasına iade-i ziyaret Etti
Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Ziraat Odasına iade-i ziyaret Etti
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa kendisini ziyaret eden Pınar’a ziyareti için teşekkür ederek, Pınar’ın göreve başlaması ile Akhisar’daki Trafik uygulamalarının fark edilir şekilde artırdığını, şehir içi trafiğin bir nebze de olsa rahatladığını söyledi.

Emniyet Müdürü Engin Pınar, Mobese kameralarının yanına işyerlerindeki güvenlik kameraları da eklendiğinde Akhisar’da güvenlik sorununun büyük ölçüde çözülecektir.

Son zamanlarda Akhisar Emniyet’ inde personel sıkıntısı olduğuna dair kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Pınar, Akhisar’da personel anlamında bir sıkıntının var olduğunu ama bunu bahane etmeyerek efektif biçimde var olan personelden faydalandıklarını belirtti. Daha önce de Akhisar’da aynı sayıda personel olduğunun altını çizen Pınar, “Çanakkale’nin nüfusu 80-90 bin civarında. Akhisar’ın merkez nüfusu 110 bine yaklaştı. Ama Çanakkale’de İl olması sebebi ile 700 emniyet personeli bulunuyor. Akhisar’da 200-250 emniyet personeli var. Nüfusa oranladığımızda aradaki farkın ne kadar büyük olduğunu görebiliyoruz.” dedi.

Emniyet Binası 2015 yılında Hizmete Girecek

Yeni Emniyet Binası hakkında da konuşan Pınar, 2015 yılının Haziran ayına kadar binanın tamamlanacağını belirtti. Bir diğer soru üzerine açıklama yapan Pınar, şu anda önceliklerinin mobese kameralar olduğunu ve bir an önce Akhisar’ın bir an önce mobeselere kavuşması gerektiğini belirtti. Kameraların altyapı çalışmalarının bir an önce bitmesini beklediklerini belirten Pınar, “Fiber optik altyapısı destekli bir kamera sistemi oluşturuyoruz. Bu sistem hem güvenilir, hem daha net, hem de uzun ömürlü bir hizmeti kapsıyor. İnşallah 3-4 aya Akhisar’da mobese çalışmaları tamamlanacak. dedi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız