KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Emniyet Müdürü Engin Pınar, Saadet Partisini Ziyaret Etti

Emniyet Müdürü Engin Pınar, Saadet Partisini Ziyaret Etti

10 Ekim 2014 Saat: 17:49
Emniyet Müdürü Engin Pınar, Saadet Partisini Ziyaret Etti
Emniyet Müdürü Engin Pınar, Saadet Partisini Ziyaret Etti
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Emniyet Müdürü Pınar, Saadet Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı’na yaptığı iade-i ziyarette elektrikli motosikletlere yönelik yaptıkları uygulamaların başarıya ulaştığını ifade ederek, denetimlerin aralıksız olarak süreceğini belirtti.

Bir sür önce Akhisar Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Engin Pınar siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretlere devam ediyor. Dün Saadet Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı’na giderek İlçe Başkanı Fikret Aysu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Pınar, son dönemde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Basın mensuplarının elektrikli bisikletler ve asayiş uygulamaları hakkında yönelttiği soruları da yanıtlayan Emniyet Müdürü Pınar, denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

UYGULAMA SONUÇ GETİRDİ

Yapılan sıkı denetimler sonucu elektrikli bisiklet kullanıcılarının kask takma alışkanlığı edinmelerinin sağlandığını vurgulayan Pınar, “Çıkartılan kanunlar çerçevesinde elektrikli bisikletlerde bilindiği gibi kask takmak, plaka ve ehliyet bulundurma zorunluluğu getirildi. Ekiplerimin Akhisar’da yaptıkları denetimler sonucu kurallara uymayan sürücülere yönelik cezai işlemde bulundu. Yaptığımız bu uygulamalar genelde başarılı oldu. Elektrikli bisiklet sürücüleri kask takma alışkanlığı kazanırken, ehliyet, plaka ve ruhsat almak içinde ilgili yerlere müracaat etmeye başladı” dedi.

SIKINTI VAR

Trafik ekiplerinin uygulamaları sırasında vatandaşla sıkıntı yaşandığı söylemlerine de açıklık getiren Pınar, “Denetimlerimiz sırasında ister istemez personelimiz ile vatandaş arasında çeşitli sıkıntılar oldu. Biz ekiplerimizi uyararak istenmeyen sonuçların ortaya çıkmaması için her zaman uyardık. Bundan sonra da denetimlerimiz devam edecek. Vatandaşlarımızdan ricamız kurallar çerçevesinde trafiğe çıkmalarıdır. Kask takan sürücülerimiz artık durdurulmuyor. Ehliyet alması gerekiyorsa en kısa sürede sürücü kurslarına kayıt yaptırarak ehliyetlerini alsınlar” dedi.

OKUL SERVİSLERİ

Okul servislerinin trafiği aksatacak ve öğrencilerin hayatlarını tehlikeye atacak şekilde yolcu aldıkları yönündeki soruyu da yanıtlayan Akhisar Emniyet Müdürü Engin Pınar, “Bu tür sıkıntılılar ne yazık ki var. Ancak okul önlerinde ve duraklarda ceplerin bulunmaması nedeniyle servis aracı sürücüleri öğrencileri yol ortasında indirmek zorunda kalıyor. Vatandaşlarımız bu konuyu Akhisar Belediyesi’ne ilettikleri takdirde umuyorum ki en kısa sürede çözüme kavuşturulur” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız