KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

ERGÜN'E ZİYARETÇİ AKINI

ERGÜN'E ZİYARETÇİ AKINI

22 Nisan 2014 Saat: 00:08
ERGÜN'E ZİYARETÇİ AKINI
ERGÜN'E ZİYARETÇİ AKINI
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisini tebrik etmek için ziyaretine gelen kişi ve kurumları ağırlamaya devam ediyor. Manisa Ticaret Borsası yönetimi, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Talha Müezzinoğlu, Demirci heyeti ve Şehzadeler Tapu Sicil Müdürü Hayati Çalışkan’ı konuk eden Başkan Ergün, kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve oda-derneklerle işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk olarak Manisa Ticaret Borsası yönetimini kabul etti. Başkan Ergün’ü tebrik eden Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, çiçek takdim ederek, başarı dileklerini iletti. Manisa Ticaret Borsası yönetimi olarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanması nedeniyle Başkan Ergün’ü tebrik eden Sadık Özkasap, “Daha önce Manisa Belediye Başkanımızdınız. Şimdi ilçelerimizden ve merkezden dürüst, çalışkan bir başkan olarak çok güzel oy aldınız ve Büyükşehir Belediye Başkanı oldunuz. Manisa’mızda başarılı çalışmalarınız oldu. Manisa’mıza çok güzel hizmetler kazandırdınız. Bu hizmetlerinizden dolayı size çok çok teşekkür ediyoruz. Her zaman bizim yanımızda oldunuz. Canlı Hayvan Borsası’nda çok güzel bir işbirliği içinde çalışmalar devam ediyor. İnşallah imar planlarının da yapılmasıyla Manisa’mızın önünü açacaksınız. Bizler her zaman sizin yanındayız” dedi.
Ziyaretleri nedeniyle Ticaret Borsası yönetimine teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Allah nasip etti bir 5 sene daha bu makamlara seçildik. Güzel hizmetlerle iz bırakmışız ki, Manisalılar da takdir etti. 5 sene boyunca tüm kamu kurumlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, dernek ve odalarla hep işbirliği içinde olduk. Allah bu çizgimizi bozdurmasın. İmarla ilgili konu keşke geçen dönemde herkesin bir araya gelmesiyle yapılsaydı. Tabi Manisa kaybetti. Şimdi sıfırdan başlayacağız. Sonuç itibariyle Manisa’da kiralar had safhaya ulaştı. Ev yapılacak arsa bulunamaz durumda. Manisa’nın önünü açacak konutların üretilmesi için bunların yapılması lazım” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ticaret Borsası’nın ardından Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Talha Müezzinoğlu ve Avukat Cem Kargın’ı ağırladı. Müezzinoğlu ve Kargın, Başkan Ergün’e başarı dileklerini iletti. Ardından Başkan Ergün’ü Şehzadeler Tapu Sicil Müdürü Hayati Çalışkan ziyaret etti. Çalışkan, Başkan Ergün’e hayırlı olsun dileklerini iletti, üzerinde 1546 tarihli Şehzade Sultan Mehmet’in Hududname Defteri’nden tuğra örneği bulunan çerçeve hediye etti. Son olarak Başkan Ergün, Demircili muhtarlar ve vatandaşları ağırladı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız