KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Eryılmaz Büyükşehirdeki Görevlerinden İstifa Etti

Eryılmaz Büyükşehirdeki Görevlerinden İstifa Etti

10 Şubat 2015 Saat: 10:34
Eryılmaz Büyükşehirdeki Görevlerinden İstifa Etti
Eryılmaz Büyükşehirdeki Görevlerinden İstifa Etti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Haziran ayında gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde aday adaylığını açıklayan Hasan Eryılmaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde yürüttüğü görevlerden istifa etti. İstifasını Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sunan Eryılmaz, bugüne kadar Başkan Ergün’den çok şey öğrendiğini ifade ederek, kendisine kazandırdığı tecrübelerden dolayı teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde, Basın ve Halkla İlişkiler, Destek Hizmetleri ile birlikte Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlıkları görevlerini yürüten Hasan Eryılmaz, görevlerinden istifa etti. İstifasını Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sunan Eryılmaz, “Bilindiği üzere 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin, 10 Şubat Salı günü itibariyle istifa etmesi gerekiyor. Ben 17 yıllık kamu görevinde bulunuyorum. Bunun altı yılında sizinle beraber çalışma fırsatı buldum. Sizden çok şey öğrendik. Sizinle çalışmaktan onur ve gurur duydum. Bugün itibariyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevlerimden, 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde aday adayı olmak için istifa ediyorum. Bana kattığınız değerlerden dolayı size teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ergün Hizmetleri İçin Teşekkür Etti

Eryılmaz’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Tabi altı yıldır birlikte çalıştık. Ben Manisalılar ve şahsım adına bugüne kadar verdiğin katkılar nedeniyle sana teşekkür ediyorum. Verilen her görevi layıkıyla yerine getirdin. Tabi herşey nasip meselesi. 2015 Haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde herkesi kucaklayacak bir noktada, il bazında partimizi birinci parti yapmak için çalışacağız. Bu süreçte herkes aday adayı olabilir. Herkese kapımız açık. Senin de değerli bir kardeşimiz olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nde güzel hizmetler yapacağına olan inancım sonsuz. Bu süreçte adaylıklar 7 Nisan’da kesinlik kazanacak. Ancak yasaların getirdiği kurallardan dolayı ayrılman gerekiyor. Ben sana başarılar diliyorum. Hayırlısı olsun. Yolun açık olsun” şeklinde konuştu.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız