KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Festivalde Ceceli ile Final

Festivalde Ceceli ile Final

27 Nisan 2015 Saat: 10:21
Festivalde Ceceli ile Final
Festivalde Ceceli ile Final
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

MANİSA’nın 5 asırlık köklü geleneği olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Mustafa Ceceli konseriyle noktalandı. Birbirinden hit parçalarını Manisalı hayranlarıyla birlikte seslendiren şarkıcı, kendisini Manisalılarla buluşturması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa’nın köklü geleneği 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, Mustafa Ceceli konseriyle sonlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konseri Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, daire başkanları, daire müdürleri ve binlerce Manisalı vatandaş izledi. Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Mustafa Ceceli, konserinde hayranlarının dilinden düşmeyen şarkılarının yanı sıra repartuvarına aldığı popüler şarkıları da seslendirdi. Duygusal şarkılarına seyirciler de zaman zaman eşlik etti. Hiç ara vermeden bir buçuk saatin üzerinde sahnede kalan sanatçı, kendisini Manisalılarla buluşturduğu için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Protokol halay çekti

Konser sırasında sahneye çıkan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, sanatçıya çiçek ve içerisinde mesir macunu ürünlerinin yer aldığı sepetten takdim etti. Hediye takdiminin ardından şarkılarını seslendirmeye devam eden şarkıcı, Manisalılara muhteşem bir final gecesi yaşattı. Zaman zaman türküler de seslendiren şarkıcıya, protokol üyeleri de halay çekerek karşılık verdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konser, akıllarda güzel anlar bıraktıracak dakikalara neden oldu.

Ceceli’den Ritm Şov

Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattıran Mustafa Ceceli konser sırasında perküsyon şovuyla da büyüledi. Konser sırasında farklı enstrümanlarda solo gösteri yapan Ceceli, hayranlarını mest etti.

        

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız