KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Fizik Tedavi Polikliniği’ne Geldi, Ameliyat Olmaktan Kurtuldu

Fizik Tedavi Polikliniği’ne Geldi, Ameliyat Olmaktan Kurtuldu

26 Mart 2015 Saat: 15:52
Fizik Tedavi Polikliniği’ne Geldi, Ameliyat Olmaktan Kurtuldu
Fizik Tedavi Polikliniği’ne Geldi, Ameliyat Olmaktan Kurtuldu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Bel fıtığı şikayetiyle  İzmir ve Manisa’da gittiği bütün doktorların kesinlikle ameliyat olması gerektiğini söyleyen Lütfü Akalp(42), Özel Akhisar Hastanesi Fizik Tedavi Polikliniği’nde ameliyat olmadan sağılığına kavuştu.

1973 Akhisar doğumlu olan LütfüAkalp,Akhisar Belediyesi’nde çalışıyor. Uzun zamandır belindeki ağrılarının devam ettiğini ve son 2 aydır yürümekte zorlandığını söyleyen Akalp, tedavi sürecini bize şöyle anlattı;  “Bu ağrılarımdan dolayı ilk önce İzmir’de Ortopedi doktoruna gittim. Gerekli tetkikler yapıldı, MR ve Röntgen çekildim. Doktor bana, bel fıtığın var kesinlikle ameliyat olman gerekiyor dedi. Ben bu süreçte ameliyat olmak istemedim ve yine İzmir’de Beyin ve Sinir Cerrahisi doktoruna gittim. O doktor da bana kesinlikle ameliyat olmam gerektiğini belirtti. Ameliyat olmamakta ısrar ettim ve İzmir’de alternatif tıp arayışlarına girdim. Beni İzmir’de Bioenerji yapan bir yere yönlendirdiler ama faydalı olmadı.  Sonuç olarak hiçbir yerde çare bulamayınca İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat için Akhisar’dan yola çıkmıştım. Tesadüf ki yolda beni bir arkadaşım aradı ve Özel Akhisar Hastanesi’nde Fizik Tedavi doktoru Uzm. Dr. Necati Çakal var, en son oraya da muayene ol ondan sonra ameliyat olacaksan ol dedi. Bende Özel Akhisar Hastanesi’ne geldim.”

Lütfü Akalp,“2015Şubat ayında Özel Akhisar Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği’ndeUzm. Dr. Necati Çakal’a muayene oldum. Muayene sonrası Fizik Tedaviye başlamama karar verildi.İlk yapılan tetkik ve muayenelerde fıtığımın ilerlemiş olduğu görülüyordu.Fizik Tedaviye başladık ve şu anda kendimi gayet iyi hissediyorum. Doktor Bey’den Allah razı olsun, onun sayesinde ameliyat olmaktan kurtuldum.” dedi.

 Necati Çakal da yaptığı açıklamada; “Lütfü Bey bize ilk muayeneye geldiğinde kendi başına yürüyemiyordu. 30 seans Fizik Tedavi gördü, temel fiziki hareketleri kendi başına yapar hale geldi ve şu anda tamamen sağlıklı durumda.Biz hastalarımızla bütün egzersizleri Fizyoterapist eşliğinde yapıyoruz. Lütfü beyle de aynı şekilde birebir ilgilendik. Lütfü bey, tedaviye ilk başladığında sağa ve sola dönme, sandalyeden inme, oturma gibi fiziki hareketleri tek başına yapmakta zorlanıyordu. Hastanın motivasyonu, moral seviyesi ve hayata bakış açısıyla birlikte hasta hızla iyileşti ve sağlıklı durumda.” ifadelerini kullandı.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız