KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Spor

Futsal’ın Değişmeyen Şampiyonu! Z.Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi

Futsal’ın Değişmeyen Şampiyonu! Z.Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi

13 Mart 2015 Saat: 10:43
Futsal’ın Değişmeyen Şampiyonu! Z.Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi
Futsal’ın Değişmeyen Şampiyonu! Z.Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Genç Bayanlar Futsal İl Birinciliği final müsabakaları,12.03.2015 tarihinde, Akhisar Kız Meslek Lisesinin Şampiyonluğu ile sona erdi.

Akhisar’da yapılan ve çevre ilçeleri de kapsayan yarışmalardan 1.olarak Manisa'daki İl Birinciliği yarışmalarına katılan Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Kardelen Ergin, İrem Yılmaz, Rahime Sıla Baştan, Sevgi Erkek, Yağmur Öz, Rabia Aras, İlke Aldemir, Selenay Avcı, Şadiye Özdemir, Melek Durmuş, Hilal Bektaş'tan oluşan sporcu ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Muammer İnan ve Önder Soykan'dan oluşan kadrosuyla tüm rakiplerini geçip, 4 yıldır değişmeyen geleneğini sürdürerek ,Manisa Şampiyonluğuna ulaştı.

Şampiyonluk Kupasını ve altın madalyalarını Manisa Oryantiring İl Temsilcisi Özgür Morbel’in elinden alarak, Şampiyonluğu doyasıya yaşadılar.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Muammer İnan; Sezona geçen senenin Türkiye 8.si olan takımımızdan mezun olan öğrencilerimizin yerine, yeni gelen öğrencilerimiz ile takviye ederek başladık. Her maçı final kabul edip tüm maçlara bu bilinç ile çıktık. Allah’a Şükürler olsun ki bu yılda emeğimizin karşılığını yine şampiyon olarak aldık.

En büyük eksikliğimiz spor salonumuzun olmayışıdır. Sınırlı sayıda salon çalışmasıyla, bir salon sporunda şampiyonluğa ulaşmak hiç de kolay olmuyor. Rakiplerimizin bir çoğu bu avantajlarını kullanarak bizim ile mücadele ediyorlar dedi.

İnan; Hedefimiz Aydın ya da Balıkesir Burhaniye’de yapılacak olan Grup müsabakalarında aynı başarıyı tekrar ederek Türkiye Finallerine katılmaktır. Bu konuda Türkiye genelinde deneyimli bir ekibiz. Adımız tüm rakiplerimiz tarafından biliniyor.

Futbol’da Akhisar Spordan sonra en başarılı Futbol Takımı son yıllarda Bayan Futsal Takımımızdır.Tüm şehrin ve yetkililerin takımımıza desteklerini bekliyoruz dedi.

İnan ;Bizlere her türlü spor müsabakalarında desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Nazan Bahara, diğer idareci, öğretmen arkadaşlarımız ile tüm sporcularımıza, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız