KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Galatasaray, Akhisarspor Maçı Ardından

Galatasaray, Akhisarspor Maçı Ardından

8 Aralık 2014 Saat: 09:41
Galatasaray, Akhisarspor Maçı Ardından
Galatasaray, Akhisarspor Maçı Ardından
DAYIOĞLU KASABI

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, takım olarak hareket ettiklerini ve sezon sonunda lider tamamlamak için mücadele edeceklerini ifade etti.
Sarı-kırmızılı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “bugün iyi bir takıma karşı ligdeki ilk maçımıza çıktık. Maça iyi başladık. Kısa ve çabuk paslarla pozisyon bulmaya çalıştık. İlk yarının sonlarına doğru rakip üstümüze gelmeye başladı. Daha sonra Umut’u sağ tarafa çekerek bunu da dengeledik. İkinci yarıda coşkulu Oyunumuz devam etti. Benim için her şeyden önemlisi sahada herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. Takım olarak hareket ettik. Bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum. İlk galibiyetimizi taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.
Defansif duruşta daha çok kontrollü olmaları gerektiğini ifade eden Hamzaoğlu, “Skor 4-0 olsa bile bu kadar dağınık durmalıyız. Eksiklerimizi zamanla tamamlayacağız” dedi.
“TRANSFER DEĞİL, MEVCUT OYUNCULARIMIZI KAZANMAK İSTİYORUZ”
Transfer ihtiyaçlarının ve isteklerinin olmadığını ifade eden tecrübeli hoca, “Benim öncelikli düşüncem mevcut oyuncularımızı kazanmak. Onlardan da birçoğunu kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah kendi bünyemizde olan, forma şansı vermediğim oyuncularımı kazanabilirsem benim için en iyi transfer o olacak” diye konuştu.
Olabilecek en iyi kadroyu çıkarmaya çalıştıklarını dile getiren Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “İki maç bazı oyuncularda ısrar etmeyi uygun buldum. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Biz sadece onlara tecrübelerimizle yol göstermeye çalışıyoruz."
“HAYALLERİMİN TAKIMINDAYIM”
Hayallerinin takımında olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, “Çok karışık duygular içindeyim. Galatasaray’da olmak benim için çok önemli. Galatasaray’da başarılı olmak çok daha önemli. İnşallah bunları başarırız. Şu anda ne yapabiliriz o önemli. Oyuncularımızın saha içinde, saha dışında birbirlerine olan bağlılıkları beni mutlu ediyor. Her şeyden memnunum. Böyle devam ederse başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. Burak’ı böyle kullanabilirsem, benim içinde onun içinde daha iyi olacağını düşünüyorum. Tamamen her şey oyunculara bağlı. Biz onlara böyle daha iyi olabileceğini söyledik. Burak’ın oyunundan memnunum. Önümüzde Arsenal maçı var. Prestij olarak önemli bir maç. İyi bir oyun bekliyoruz ama kazanabilirsek daha iyi olacak. Bu maç futbolcularımız için çok önemli” dedi.
“ÇIRAK USTADAN ÖĞRENİR”
Heyecanlı bir maç oynamayı Fatih Terim’den öğrendiğini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Çırak, ustadan öğrenir. Taraftarlar forma için mücadele eden oyuncu istiyor. Biz onların isteklerini yapmaya çalışıyoruz. Biz iyi olacağız ve mücadele edeceğiz. Peşimizden de iyi şeyler gelecek. Hatamız olduğunda da bunu kabullenebileceğiz. Kaybedeceğimiz maçlar olacak. Kaybettiğimiz zaman ne kadar birlik olacağız onu göreceğiz. Biz sahada kazanmak için gerekli mücadeleyi vermek istiyoruz” diye konuştu.
“SNEIJDER’DEN MEMNUNUM”
Oyuncularını tek tek değerlendirmeyi sevmediğini ifade eden Hamzaoğlu, “Sneijder’den memnunum. Elinden geldiğince mücadele etti. Emre’de Selçuk ile birlikte çok iyi bir ikili oldular. Melo’da gelecek ve bir ortağı daha var. Orta sahadaki yükümüzü kaldıracağız. Sneijder ve Bruma oynadıkça daha iyi uyum sağlayacaktır. Yabancı sınırlamasına gelirsek, sınırlamalara karşıyım ama buna da bizim izlediğimiz transfer politikası sebep oluyor” ifadelerini kullandı.
“BURAK’I GERİDE KULLANMAYI DÜŞÜNDÜM”
‘Burak’ın ofsayta düşmemesi için çalışma yapmadım’ diyen Hamzaoğlu, “Burak’ı geride kullanalım diye düşündük. Şu anda iyi bir sonuç verdi. İki gol attı ama henüz istediğimiz gibi değil” dedi. Kadrolarının çok geniş olduğunu ifade eden Hamza Hamzaoğlu, “Devre arasında maalesef kadroda azaltmaya gitmemiz gerekecek ama bunu yaşlı veya genç diye ayırmayacağız” dedi.
“SEZONU LİDER TAMAMLAMAK ÖNEMLİ”
Ligde rakipleri kadar şanslarının olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, “Benim için sezonun içinde lider olmak önemli değil. Önemli olan sezon bittiğinde yukarıda olmak. Önemli olan son haftayı lider tamamlayabilmek ve inşallah bunu başarmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.
AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise, ”Maçın başlangıcı Galatasaray açısından olumlu bir stat başlangıcı yaptı. Golü erken bulması heyecanımızı etkiledi. Rakibin iki yıldızının çok daha iyi oynamasına izin verdik. Burak’ın oyunun şekillendirmesine önlem alamadık. Bu bizim yordu ve rakibe de önemli kenar atakları sağladı. Oyuna ortak olabilirdik ama bazı müsabakalarda sihirli anlar vardır. Topun direğe vurması bizi geriye getirdi. Rakibimizi kutluyorum. Biraz daha puanımızı arttırmak zorundayız. Gelecek hafta Gençlerbirliği ile oynayacağız. Umarım bu maçın telafini o maçta galip gelerek gerçekleştiririz” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız