KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Geleneksel Yıl Sonu (İftar) Yemeği Ütopia Mavi Salon’da Yapıldı

Geleneksel Yıl Sonu (İftar) Yemeği Ütopia Mavi Salon’da Yapıldı

21 Haziran 2016 Saat: 15:44
Geleneksel Yıl Sonu (İftar) Yemeği Ütopia Mavi Salon’da Yapıldı
Geleneksel Yıl Sonu (İftar) Yemeği Ütopia Mavi Salon’da Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Geleneksel Yıl Sonu (İftar) Yemeği Ütopia Mavi Salon’da Yapıldı

Akhisar Metronom Ajansı - MHA

Türk Eğitim-Sen Akhisar İlçe Temsilciliği 20 Haziran Pazartesi günü kalabalık bir üye ve misafir katılımı ile “Geleneksel 19. Yıl Sonu (İftar) Yemeği”ni Ütopia Mavi salonda gerçekleştirdi. Yemeğe Kamu-sen İl başkanı Bekir DAĞISTAN, Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa ATALAY ve Yönetim kurulu, TÜRKAV Manisa il Başkanı Mustafa KURTULMUŞ, Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Ali ALGIN , Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU ve Yönetimi, Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Çağlar ARABACI ve yönetimi Türkiye Kamu-Sen’e Bağlı Türk Büro-Sen ve Türk Tarım Orman-Sen İlçe başkanları ile Türk Eğitim-Sen Şehzadeler , Yunusemre , Gölmarmara, Soma ve Salihli ilçe Temsilcilikleri katıldı. Gecede geçen yıl emekli olan Türk Eğitim-Sen üyeleri İsmail BİLGEN, Şaban AKARCA, Sadi ATILGAN, Mustafa ÇANDIR , Mehmet ÇATİN, Bilal AKDOĞAN ve Yücel KINAY’a Milli Eğitime ve sendikaya katkılarından dolayı plaket ve Çiçek takdim edildi.

Sunuculuğunu Türk Eğitim Sen ilçe yönetiminden Arif YAŞAR’ın yaptığı gecede açılış konuşmasını yapan İlçe temsilcisi Cihan KÜÇÜKAYDIN’ın konuşması

Türkiye Kamu-Sen ilbaşaknım

Sayın Şube Başkanım ; Değerli misafirler,

Memur sendikacılığının yüz akı Türk Eğitim-Sen’e gönül vermiş yürekli insanlar geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz yıl sonu yemeğimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

“Söz düşünce söz anlamını yitirir. Her şey kirlenince insan susmayı tercih eder”diyor yazar. Fakat bu kadar güzide bir topluluğu bir arada bulunca iki kelam etmek bize görev oldu. İyi ki varsınız iyi ki ağabeylerimiz böyle güzel bir geleneği başlatmışlar.

Konuşmanın ve yazmanın hesabının sorulduğu ve suçlandığı bir dönem yaşıyoruz. Herkesin iktidara eklemlendiği doğrudan ya da Haktan yana değil güçten yana tavır alanların kazandığı, buyursunlar yapayım,emretsinler susayım anlayışının kazandığı bir süreçte sizler susmadınız bizler de susmayacağız.

Ülkemiz içerden ve dışardan kuşatılmış bir terör girdabının içinde mücadele ederken her gün şehitler veriyoruz. Vatan topraklarının bütünlük ve güvenliğinin teminatı olan asker ve polislerimize başarılar diler; vatan ve bayrak uğruna anadan yardan ve canından geçen şehit ve gazilerimize şükranlarımızı sunarız. Ruhları şad mekanları cennet olsun.

Geçen yıl ağustos ayında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden rahmetli Şube başkanımız Kadir Recep VARLIAKMAN hep şunu derdi :Ne yaparsanız yapın adaletten adil olmaktan ayrılmayın ,adalet mutlaka kazanacaktır”. Allah nur içinde yatırsın.

Bizler bu yola çıkarken yolumuzun zorlu ve zahmetli olduğunu biliyorduk bu yolda önce Allaha sonra sizlere güvendik.

-Sendikal mücadelemizde ve hayat felsefemizde yanlışlara karşı durduk,durmayanlara yuh olsun.

-Haktan ve adaletten sapmadık,sapanlara yuh olsun.

-Sendikamızı ve üyelerimizi pazarlık konusu yapmadık,yapanlara yuh olsun.

-Güçlünün değil haklının yanında durduk, durmayanlara yuh olsun.

Bugün bizi yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. İftar soframıza katıldınız,Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin ramazanınız mübarek olsun.

Geçen yıl emekli olan ağabeylerimize bu güne kadar Türk Milli Eğitimine ve sendikamıza katkılarından dolayı teşekkür eder ; emeklilik yaşamlarında sağlık ve mutluluklar dilerim.

Daha nice yıl sonu yemek programlarında birlikte olmak dileği ile herkese hayırlı akşamlar dilerim.

Gecede bir konuşma yapan Şube Başkanı Mustafa ATALAY Akhisar İlçe Temsilciliğinin organize ettiği geleneksel yıl sonu yemeğinin bu yıl ramazana denk gelmesi nedeniyle aynı zamanda iftar yemeğine davetinizden dolayı ve katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Ramazanınız mübarek olsun.

Her türlü baskı, yıldırma ve korkutmaya rağmen mücadele azmini yitirmeyip onurlu mücadelemize destek veren Türk-Eğitim-Sen’in dik duruşlu üyelerine teşekkür ederim. Bugün olduğu gibi gelecekte de bu onurlu hak mücadelesinin içinde olacaklara ne mutlu. Sizler bu duruşunuzdan vermediğiniz taviz ve onurlu duruşunuzdan dolayı çok değerlisiniz. Bunun için bizler parmakla gösterilen ,imrenilen, gıpta edilen bir camiayız. Onun için hepimiz yanımızdaki ,birlikte olduğumuz insanları iyi tanımalıyız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunarım. Hayırlı akşamlar. Dedi.

İftar yemeği ve Konuşmalardan sonra Manisa Musiki Derneğinin Müzik ziyafeti katılımcılardan büyük beğeni aldı.

VİDEO YÜKLENİYOR...

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız