KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Gençler Birliği Kulübünden Başkan Salih Hızlı’ya Teşekkür

Gençler Birliği Kulübünden Başkan Salih Hızlı’ya Teşekkür

25 Mart 2015 Saat: 10:43
Gençler Birliği Kulübünden Başkan Salih Hızlı’ya Teşekkür
Gençler Birliği Kulübünden Başkan Salih Hızlı’ya Teşekkür
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Akhisar Gençler Birliği Spor Kulübü Türkiye Halkoyunları Federasyonu Manisa İl temsilciliği tarafından organize edilen "Kulüpler Arası Halkoyunları İl Birinciliği Yarışması" 'nda minikler ve büyükler kategorisi geleneksel düzenlemesiz dalda il birincisi oldu. İl birinciliğini Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Ali Velestin ile de paylaşan Gençler Birliği Spor Kulübü desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Gençler Birliği Kulüp Başkanı Şafak Karayetim, Başkan yardımcısı Yaşar Koku, Sayman Sevim Çetinkaya, Minikler dansçılar; Emine Koruk, Ezgi Topuz, Nisa Karataş, Çağla Ak, Yağmur Bahçeci, Gamze Arıkan, Melisa Bayram, Açelya Çay, Nilay Çaybaşı, Sıla Alakuşak, Sude Gündoğan, Aleyna Verili Büyük dansçılar; Sevim Çetinkaya, Özge Gören, Tülay Gonca, Müberra Bay Kocabaş, Seçil Ünlü, Sinem Barut, Başak Yenigün, Özgecan Elman, Hatice Bostan, Çilem Gökhan ziyaretlerinden özellikle Akhisar Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Ziyarette açıklama yapan Kulüp Başkanı Karayetim; “Kulübümüz 11-12 Nisan'da İzmir'de yapılacak grup yarışmalarında ilçemizi ve İlimizi temsil edecek. Kulübümüz voleybol, basketbol ve masa tenisi şubeleriyle de faaliyetlerine devam etmektedir. Spor branşlarında da il derecelerimiz var. Ayrıca Kültür Sanat Birimi bünyesinde Türk Halk Müziği koro çalışmalarımız devam etmektedir. Desteklerinden dolayı belediye başkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve belediyemiz çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Salih Hızlı ise; geleceğe yapılan en büyük yatırım eğitimin yanında sporun da büyük rol oynadığını ifade ederek, Gençler Birliği Spor Kulübüne verdikleri spor, kültür ve sanat eğitimlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız