KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

25 Ekim 2014 Saat: 16:54
GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATI
GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATI
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar şube başkanı Murat Yavaş, On federasyonun bağlı olduğu gençlik ve spor konfederasyonunun genç neslin sporu seven toplumda katılımcı ve üretken kişiler olmasını sağlamayı hedeflediğini belirtti.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Akhisar Şubesi ilk toplantısını yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantı sonrası basına açıklama yapan Murat Yavaş Akhisar’daki oluşumun tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

HEDEF HAYATI VE İNSANLARI SEVEN BİR GENÇLİK

Murat Yavaş yaptığı açıklamasında “Gençlik ve spor konfederasyonunun ülkemiz insanına sağlayacağı çok katkı olacaktır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin kültürlü, sağlıklı, sporu ve üretkenliği seven sorumluluk almaktan korkmayan ve birlikte iş yapabilme keyfini yaşayan bireyler olarak yetişmesi bizim en büyük dileğimiz. Bu amaç doğrultusunda Akhisar’da , çevre belde ve mahallelerde yaşayan gençlerimizle birlikte çok güzel projeleri birlikte gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Yönetimimize aldığımız birbirinden değerli arkadaşlarımızla gerçekçi hedefler belirleyip başta Akhisarımız olmak üzere genelde de tüm ülke gençliğinin topluma faydalı ve üretken, kişilik sahibi, sorumluluk almayı seven, birlikte iş yapmaktan keyif alan bireyler olarak yetişmesi hedefine ulaşmak için ileriki günlerde kamuoyu ile paylaşacağımız çok güzel projeleri hazırlıyoruz. “dedi.

GENÇLER İYİ ARKADAŞLIKLAR KURMALI

Gençlerin arkadaşlık ilişkilerinin önemine vurgu yapan Murat Yavaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, kendi kültür değerlerine saygılı, aileleri ile aralarında problem yaşamadan gelişimlerini tamamlamalarında en büyük etken arkadaşlık ilişkileridir. Bir sosyal sorumluluk projesi veya sportif bir etkinlik yada sanat faaliyeti yapmayan gençlerin büyük çoğunluğunun suç unsurları ile karşı karşıya olduğunu düşünüyoruz. Gençleri faaliyetlerimizin içine alarak ya da yaptıkları doğru çalışmaları destekleyerek bunu sağlamayı ümit ediyoruz. Kendi iş hayatlarında başarılara imza atmış yönetimdeki bu arkadaşlarım tecrübe ve bilgi birikimlerini bizimle paylaşıyor ve değerli zamanlarını ayırıp birlikte çalışıyoruz. Kendilerine bu özverili davranışlarından dolayı teşekkür ediyor , birlikte başarılı çalışmalara imza atmayı diliyorum.”

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız