KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Genel Sekreter Memiş : Amacımız Hizmetlerin Aksaksız Yürütülmesi

Genel Sekreter Memiş : Amacımız Hizmetlerin Aksaksız Yürütülmesi

29 Ağustos 2014 Saat: 17:17
Genel Sekreter Memiş : Amacımız Hizmetlerin Aksaksız Yürütülmesi
Genel Sekreter Memiş : Amacımız Hizmetlerin Aksaksız Yürütülmesi
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir İlçe Koordinatörleriyle haftalık olarak gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Genel Sekreter Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi olarak amaçlarının Manisa halkına hizmetleri en hızlı şekilde, verimli ve aksaksız iletmek olduğunu söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçelere daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Funda Solak ve Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörleri toplantıda bir araya geldi. İlçe hizmet binalarında personel planlaması ve su tahsilat işlerinin eksiksiz bir şekilde sağlanabilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını söyleyen Memiş, “Geçen hafta, haftalık çalışma programı kurulması yoluna gidileceğini söylemiştik. Bu tür toplantılara bundan sonrada devam edeceğiz. Hizmetlerin daha iyi ve daha hızlı bir şekilde ilçelere ulaştırılması amacıyla değerlendirmeler yapılacaktır” diye konuştu.

Birimler arası koordinasyon sağlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, daha sonra ise Daire Başkanları ve İlçe Koordinatörleri ile bir araya geldi. Toplantının amacının ilçe birimlerin teşkilat yapılarının oluşturulması ve çalıştırılacak personel sayısının belirlenmesi olduğunu dile getiren Genel Sekreter Memiş, “Bunun dışında hizmetlerin Manisa halkına en hızlı şekilde, verimli ve aksaksız iletilmesinin sağlanması hedefleniyor. Ayrıca Manisa genelinde hizmet sunan belediye birimleri arasında koordinasyon sağlamak ve İlçe Koordinatörleri ile Daire Başkanları arasında fikir alışverişinde bulunulması amaçlanıyor. Hedef Manisa’nın her noktasında Belediye hizmetlerini götürecek aşamaya gelmek” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız